Stižu pozitivni signali za Vage

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vaga horoskop astro
Foto: Pixabay/Darkmoon_Art

Posao

Drage Vage, nemate zadovoljstvo na poslovnom planu. Zato se osećate iscrpljeno i nemotivisano. Međutim vaš vladar Venera koja gostuje u Jarcu šalje pozitivne signale i budi vaš kreativni i praktični deo ličnosti. Ako ne možete ništa promeniti na poslu u svojoj kući sigurno možete. Izrazite svoju kreativnost i ukućanima priredite lepe novogodišnje praznike. Za Vage koje će pokrenuti Jupiterov ulazak u znak Jarca važi da ništa ne čekaju već se odmah aktiviraju. Privatan biznis ili poslovni agažman može vas pomeriti sa mrtve tačke. Vaša konstruktivna mašta i kreacija mogu brendirati  privatan posao. Zato iskoristite snagu svog smisla za oblik i formu pa snove pretvorite u javu. Jer samo vaš potencijal koji imate Venera iz Vodolije od 20. decembra može pretvoriti u stvarnost. Poboljšajte renovirajte transformišite postojeći posao to će vam doneti dobru zaradu koju dugo čekate.

Ljubav

Malo poboljšani odnosi sa partnerom donose radost u vaš život. Tako možete zajedničkim snagama da uživate u druženju sa iskrenim prijateljima. Kućne varijante su veoma aktuelne.  Zato ste sprmni da predstojeće praznike provodite u svom lepom udobnom i sjajno stilizovanom domu. Nije vam do putovanja samo želite toplu porodičnu atmosferu. Partner će biti uz vas tako da vašoj sreći nema kraja. Uživajte u zajedničkim porodičnim trenucima sreće i radosti. Usamljene Vage nisu raspoložene za ulazak u vezu. Međutim univerzum je spremio iznenađenje. Uazi vam u život osoba koja može zadovoljiti sve vaše potrebe. Prepustite se i opustite.

Zdravlje

Slaba cirkulacija i stalni osećaj hladnoće jesu trenutni problemi koje imate tokom decembra. Estetika zuba, lica jeste nešto što vas zanima da poboljšate.

 

Piše astrolog: Vesna Trajković



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar