“Majka ne može da priča, SLOMLJENA je od bola”: Ujak nastradalog Mihajla otkrio stravične detalje nesreće

Majka, brat, ujak primaju saučešća rodbine, prijatelja i komšija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Društvene mreže

U Čačku u porodičnoj kući nastradalog mladića Mihajila Lečića (26), u naselju Ljubić tuga i neverica. Majka, brat, ujak primaju saučešća rodbine, prijatelja i komšija, slomljeni od bola.

– Svi smo u šoku, majka nije u stanju da govori, potpuno je slomljena. Mihajilo je bio treća godina Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, studije su mu dobro išle. Trenutno je radio u IT sektoru, jer je odlično znao engleski i programe i alate potrebne za taj posao. Te večeri je sa verenicom izašao da kupe večeru, kada je nastradao – kaže Mihajilov ujak Obrad Milosavljević.

– Usled neprilagođene brzine vozač je najpre udario u drugi auto od njega se odbio i naleteo na njih dvoje. Mihajila je na mestu ubio, a njegovoj verenici je polomio noge. Danas se radi obdukcija, sutra će se znati kada će biti sahrana – priča ujak.

– Imao je još dve godine do završetka fakulteta, od kojeg nije odustajao, ali pošto su planirali venčanje, akcenat je stavio na posao, zato je radio u Beogradu – priča ujak.

– Lečići su divna porodica, duša me boli zbog tragedije koja ih je snašla. Radila sam sa Mihajilovom majkom, divni ljudi i dobra deca. Otac im je od bolesti preminuo pre dve i po godine u Francuskoj pošto je skoro šest meseci proveo u komi. Divni ljudi, vredna deca… – rekla je komšinica porodice Lečić.

Snimak nesreće pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar