Jedna tragedija obeležila je život Miodraga Ješića: Na užasan način ostao je bez ćerke

Kobni događaj se dogodio pre 20 godina u vreme kada je Ješić vodio ekipu Sfaksiena iz Tunisa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
‚Foto: Printscreen

Legendarni fudbaler i nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je ovog četvrtka u saobraćajnoj nesreći.

Ono što je jako strašno je to da mu je na identičan način stradala i kćerka.

On je u intervjuu iz perioda kada je po drugi put seo na klupu Partizana (sezona 2006/2007) u govorio o velikoj tragediji koja ga je po njegovim rečima bacila u ogromnu tugu i depresiju.

Ćerka mu je sa svega 19 godina doživela saobraćajnu nesreću i kasnije zahvalujući nemarnosti jednog lekara preminula od unutrašnjeg krvarenja.

– Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi iostala živa, a imala je svega 19 godina- rekao je Miodrag Ješić.

Kobni događaj se dogodio pre 20 godina u vreme kada je Ješić vodio ekipu Sfaksiena iz Tunisa.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar