Megvajer veruje u svoj tim: “Mislim da će Engleska osvojiti Svetsko prvenstvo!”

Jasna poruka štopera Mančester junajteda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Engleski fudbalski reprezentativac Hari Megvajer izjavio je da stvarno veruje da njegov tim može da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru, prenose britanski mediji.

Engleska je pre četiri godine na SP u Rusiji u polufinalu posle penala eliminisana od Hrvatske, a na kraju je osvojila četvrto mesto.

Megvajer smatra da je došlo vreme da Engleska osvoji svetsku titulu.

– Mislim da je to jedina stvar za koju bih rekao da se ovaj tim razlikuje od onog iz 2018. Stvarno verujemo da je to moguće – rekao je Megvajer za “BBC”.

On je istakao da je ova selekcija engleskih fudbalera dobila pobednički mentalitet.

– Uvereni smo da možemo da osvojimo turnir u Kataru, to je pozitivna promena u našem mentalitetu. Naravno, znamo koliko će to da bude teško. Mislim da postoji pet, šest timova sa istim uverenjem, a 2018. mi nismo bili takvi – naveo je fudbaler Mančester junajteda.

Megvajer se ove sezone nalazi na meti kritika navijača Mančester junajteda i engleske reprezentacije.

– Iskreno, ne pratim previše društvene mreže. Možda moja porodica čita više od mene. Pričam im da se sklone od društvenih mreža, iako je to navika većine ljud. Čitam ponešto, ali imam 29 godina, kapiten sam Mančester junajteda i odigrao sam 52 meča za englesku reprezentaciju. Ako se osvrnem na svoju karijeru, onda živim svoj san. Radim ono što
sam oduvek želeo – dodao je fudbaler Mančester junajteda.

On je istakao da u nastavku karijere želi da osvaja trofeje.

– Prošla sezona mi je bila izuzetno teška, nisam dobro igrao kao u prethodnih pet. Mislim da samo Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo nisu imali pad tokom karijere – zaključio je Megvajer.

BONUS VIDEO:

Zdravko Mamić razbesneo Hrvate: “Da imamo Mitrovića i Vlahovića ponovo bi igrali finale Mundijala”



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar