Rusi pronašli SMRTOVNICU sa imenom Volodimira Zelenskog: Datum na njoj šokiraće sve (FOTO)

Još jedan od rekvizita sa snimanja ratnog filma u Rusiji šokirao je građane, ali mnogo manje nego "ukrajinska" kolona vojne tehnike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Stanovnici ruskog grada Tvera, na oko 150 kilometara od Moskve, pronašli su na ulici izvod iz Matične knjige umrlih sa imenom ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Odmah je bilo jasno da iza bizarnog otkrića ne stoji nikakva zavera obaveštajnih službi, vanzemaljaca i iluminata već snimanje ratnog filma “Muzičar” o kojem smo nedavno pisali.

Naime, lažni dokument je bio jedan od rekvizita koji su filmadžije ostavile iza sebe, a na njemu je kao datum smrti naveden 1. decembar 2022. godine, preneli su ruski mediji na osnovu fotografije objavljene na popularnom Telegram kanalu “Mash”.

Ovaj “spojler” je bio još ponajmanje upadljiv rekvzit jer je filmska ekipa za jednu scenu koristila dva oklopna transportera sa ukrajinskim zastavama i nekoliko vojnih kamiona sa istim obeležijima. Ta kolona, praćena policijom, prodefilovala je kroz centar grada i poprilično isprepadala građane, pa su regionalne vlasti odlučile da zabrane dalje snimanje posle primljenih pritužbi, prenosi lokalni portal Tver news.

Rusko Ministarstvo kulture objavilo je da će se snimanje prebaciti na drugu lokaciju, ali nije objavljano gde.

BONUS VIDEO: 

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar