Anastasija i Gudelj u avionu: Isplivao DOKAZ o njihovom odnosu posle Svetskog prvenstva (FOTO)

Pogledajte šta su radili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović dočekala je prekjuče dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, na beogradskom aerodromu, nakon što je bio u Kataru zbog Svetskog prvenstva.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se sa aerodroma Nikola Tesla uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno, a juče su otišli u Španiju, gde on već dugo živi.

Na društvenim mrežama osvanula je njihova slika iz aviona, na kojoj vidimo kako sede jedno pored drugog. Anastasija je spavala na jastuku, u širokoj odeći, a bila je naslonjena na svog dragog, koji je, takođe, odmarao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели WAGS • Sport • Love• (@zene_fudbalera)


Evidentno je da se njih dvoje vole baš kao i prvog dana, a pomenuta fotka je, očekivano, pokrenula mnoštvo komentara na Tviteru i Instagramu.

– Anastasija i Nemanja su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi i igra za Sevilju. Cecina ćerka je u više navrata pričala koliko joj prija život u ovoj evropskoj zemlji, a od kako je u vezi sa Nemanjom non-stop je na relaciji Beograd – Sevilja. Zbog poslovnih obaveza je u Srbiji, a u Španiji uživa punim plućima – otkrio je sinoć izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar