Zvezdina deca u dresu Grafičara nadigrala drugi tim Salcburga: Ističu se braća Mituljikić

Ruku na srce, rezultat je mogao biti i drugačiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Grafičar

Fudbaleri Grafičara se uveliko pripremaju za prolećni deo sezone, a prethodnih dana, ekipa koju sa klupe predvodi mladi trener Marko Neđić boravila je u Austriji, gde je odigrala dve prijateljske utakmice.

Mnogi su bili iznenađeni sjajnim izdanjima “ljubičastih” u Prvoj ligi Srbije ove sezone. Ipak, pokazala su Zvezdina deca da su i više nego spremna za seniorski fudbal, što su još jednom potvrdili i u Austriji.

Naime, “Grafosi” su u veoma sadržajnoj i zanimljivoj utakmici nadigrali i savladali filijalu austrijskog šampiona Salcburga, ekipu Liferinga rezultatom 3:2. Ponovo su sav talenat pokazali momci koji važe za najveće talente Zvezdine omladinske škole i pripredili pravo malo iznenađenje.

Blistali su na terenu braća Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Mateja Bubanj i Nikola Knežević, a istaknut na terenu bio je i Falu Fol. Primetan je bio visok presing i ofanzivna igra, što je krasilo Grafičar i tokom sezone u drugom po jačini rangu srpskog fudbala, a na kraju se ispostavilo da je to bio pravi recept za trijumf.

Ipak, ruku na srce, rezultat je mogao biti i drugačiji. Imali su i talenti Salcburga svoje prilike, te je vrlo lako moglo biti i nerešeno. Ipak, “ljubičasti” su trijumfovali, a videćemo da li će sjajni rezultati uticati na to da se neko od talenata nađe u prvom timu Crvene zvezde.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar