Pojavila se priča da žena ruskog POPA poziva na SILOVANJE Ukrajinki: Istina je još bolesnija i bizarnija

Bivši đakon se odao okultizmu i ekstremizmu, a na kraju konstruisao brak sa ženom koja postoji samo u njegovoj glavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Telegram/bazabazon

Iza poziva na silovanje Ukrajinki u ratu, koje je na društvenim mrežama objavila supruga bivšeg đakona Ruske pravoslavne crkve Pavela Šulženoka pod imenom Monika, stoji on sam, jer je ženu potpuno izmislio iz bolesnih pobuda, objavili su ruski i ukrajinski mediji, pozivajući se na istraživanje popularnog informativnog Telegram kanala “Baza”.

Osramoćeni sveštenik je služio u crkvi do sredine 2010-ih godina, sve dok nije raščinjen zbog neprimerenih opaski na račun Ukrajine i zbog neprikladnih fotografija sa novcem i alkoholom. Posle toga Šulženok se zainteresovao za okultizam i još više zamrzeo zemlju sa kojom je Rusija sada u ratu, navodi se u izveštaju.

Vremenom je bivši đakon, sebi izmislio lepu ženu, koja je navodno bila u redovima Nacionalne boljševičke partije (NBP), inače proglašene ekstremističkom u Rusiji. Tako se pojavio Telegram kanal “ZVerstva i tačka” (ZVерства и точка). Navodno ga vodi izvesna Monika, ista fiktivna supruga Pavela.

“Monika” Foto: printscreen Telegram
Foto: printscreen Telegram

 

Između ostalog, ona objavljuje postove u kojima poziva na silovanje ukrajinskih žena raznim improvizovanim sredstvima, a blogerima preti zbog antiratnih stavova. Kanal ima 7.000 pratilaca.

Takođe je zanimljivo da je Monika “napravljena po modelu” učesnice šou programa “Ples” na televiziji TNT Kristine Kuzmenko-Levaš. Šulženok je samo fotošopirao svoje lice na fotografije sa njom. Na jednoj od fotografija Pavel čak imitira da vodi ljubav sa njom, a druga mu je “sa svadbe”.

Foto: printscreen Telegram

Bivši đakon takođe objavljuje fotografije nepoznatog deteta sa “Monikinog” naloga. Čiji je ovo sin i šta se dogodilo sa Pavlovom pravom ženom, nije poznato.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar