Kurti odahnuo! Konačno u privremenim institucijama ima PODOBNOG SRBINA!

Ono što ovaj događaj pokazuje jeste koliko je nekom važnije da zarad svoje lične koristi izda svoj narod i državu, prikloni se onima koji vrše teror, a da se svega toga ni ne stide

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić imenovan je danas za ministra za zajednice i povratak u tzv. Vladi Kosova, a odluku o imenovanju potpisao je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Sada Kurti može konačno da odahne jer u svojim redovim, u privremenim institucijama ima podobnog Srbina!

Foto: Printscreen

Lepu vest za Albance odmah su preneli i prištinski mediji, a ono što ovaj događaj pokazuje jeste koliko je nekom važnije da zarad svoje lične koristi izda svoj narod i državu, prikloni se onima koji vrše teror, a da se svega toga ni ne stide.

Foto: Printscreen

S obzirom na to da da se radi o Nenadu Rašiću, možemo da kažemo da ova situacija i nije neko iznenađenje.

Podsećamo, sin podobnog Kurtijevog Srbina i političara Nenada Rašića pretučen je u Lapljem selu kod Gračanice, po završetku nastave i izlaska iz škole, a kako se ispostavilo kasnije povod tuče bio sukob oko devojke, međutim Rašić je iskoristio ovu situaciju i sve politizovao.

Sve ovo potvrdio je i iguman manastira Dečani Savo Janjić koji je objasnio kako nakon incidenta u javnosti je ceo događaj “spinovan”. To je, kako kaže Janjić, urađeno u dogovoru sa albanskim političkim liderima.

– Nenad Rašić je neposredno nakon incidenta, koji je bio najavljivan preko društvenih mreža, prema proverenim izvorima sa liderima kosovskih albanaca dogovorio spin o navodnom linču zbog političkih razloga i time obmanuo javnost. Nije prvi put da zbog političkih grešaka roditelja ispaštaju deca – poručio je Janjić tada.

Sve je jasno o kakvom se čoveku radi ako ovakve stvari koristi u političke svrhe, onakvom kakav Kurtiju baš i treba!

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar