Na glavi kačket, na licu maska: Evo šta je radio Luka Bojović za vreme leta od Madrida do Beograda

Tek kada su se Bojović i njegova pratnja smestili, u avion su pušteni ostali putnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/JUAN CARLOS CARDENAS

Luka Bojović na tri sata dugom letu iz Madrida do Beograda nije skidao sivi kačket, grickao je čips i pio vodu. Sa policajcem koji je sedeo pored njega gledao je serije na tabletu. Čim je avion poleteo skinuo je tamnu jaknu i ostao u crnoj majici.

– Ustajao je u jednom trenutku da ode do toaleta i tada je preko lica imao crnu masku, najverovatnije upravo iz razloga da ga niko ne bi prepoznao – kaže sagovornik.

On je bio vidno raspoložen, nije skidao osmeh sa lica i ćaskao je sa policajcima koji su bili u njegovoj pratnji.

– Za sada ne mogu ništa da govorim javno, ali uskoro će biti prilike za to. Hvala vam na razumevanju – rekao je Bojović a na pitanje kakvi su mu planovi za budućnost, kratko je poručio:

– Još uvek ništa ne znam, polako, biće prilike, pričaćemo o svemu.

Na pitanje da li je srećan što je ponovo u Srbiji, on je odgovorio:

– Da, da, naravno.

Bojović je poslednji izašao iz aviona, tek pošto su letilicu napustili svi putnici. Ponovo je na lice stavio crnu masku.

Podsetimo, Bojović je juče oko 16.45 sati u pratnji policije stigao na aerodrom. Kombijem u kom je prebačen iz zatvora specijalci su ga dovezli direktno na pistu, uz sam avion, i on je s kačketom na glavi, u tamnoj jakni i bez prtljaga uveden u avion.

– Odmah je sproveden u poslednji red. Policajci su ga smestili do prozora, a dva policajca sela su do njega. Nije skidao osmeh, ali ni kačket sa glave – kaže sagovornik koji je bio na letu sa Lukom Bojovićem.

Kako navodi, tek kada su se Bojović i njegova pratnja smestili, u avion su pušteni ostali putnici.

– Poletanje je bilo predviđeno za 16.45 sati, ali se kasnilo pa je i predviđeno sletanje u Beograd koje je planirano za 19.45 sati, pomereno za pola sata – objašnjava sagovornik.

Inače, i na aerodromu u Madridu, kao i na našem u Beogradu bilo je primetno pojačano prisustvo policije, kako u uniformama, tako i u civilu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar