Kurti preko Šolakove televizije poručio: Srbija neće biti normalna država dok ne pobedi OPOZICIJA

Kurti bi da nastavi da teroriše srpski narod na KiM, a naposletku i da ga protera sa vekovnih ognjišta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/VALDRIN_XHEMAJ, United.group, Ilustracija

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti dao je intervju za N1, televiziju koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, i tom prilikom poručio da Srbija neće biti normalna država dok ne pobedi opozicija!

Mrzitelj Srba je medijski prostor koji mu je tajkun dao iskoristio da pokuša da pohvali lažnu državu Kosovo, baci drvlje i kamenje na Srbiju, ali i predsednika Aleksandra Vučića koji se lavovski bori da sačuva interese Srba na Kosovu i Metohiji, što Kurtiju smeta.

Foto: Printscreen

– Što se tiče vladavine prava, prvi smo na Balkanu. Znači Kosovo je normalna država koja ima progres i razvitak, ali naši odnosi sa Srbijom nisu normalni. To nije do Kosova, nego što Srbija nije normalna država. Ona je autokratija koja drži veoma široke i tesne veze sa Kremljom. Tokom vladavine SNS-a Srbija je postala gubernija Rusije i zato je situacija na Balkanu opasna, jer osim što se borimo sa hegemonijom Beograda, tu je i Rusija – rekao je Kurti i nastavio da iznosi budalaštine:

– Kosovo ima svoju vojsku i policiju i mnogo je demokratičnija država od Srbije, a nezavisnost Kosova je mnogo veća nego u Srbiji koja je zavisna od Rusije. Mi smo po ekonomskom rastu pre Srbije. U Srbiji opozicija ne može da pobedi, a na Kosovu smo kao opozicija dokazali da možemo da preuzmemo vlast. To je glavni test demokratije. Vi znate da i u Rusiji opozicija nema šanse da pobedi. Mi jesmo oprezni jer se graničimo sa jednom nedemokratskom državom – kazao je Kurti.

Foto: Printscreen

Upravo tom izjavom premijer lažne države je potvrdio šta je njegov cilj: smena vlasti u Srbiji, odnosno dolazak na vlast nekoga iz opozicije, kako bi Kurti mogao da nastavi da teroriše srpski narod na KiM, a naposletku i da ga protera sa vekovnih ognjišta, jer je jasno da, dok je Vučić na vlasti, novih “Oluja” nad sprskim življem neće biti!

Sve to Kurti dobro zna, a znaju i Šolakovi mediji koji su srdačno ugostili ovog srbomrsca. Valja podsetiti i da su ustaški mediji pompezno najavljivali Kurtijev intervju za tajkunski N1, navodeći da bi trebalo da ga “pročita svako koga zanima mir i stabilnost na zapadnom Balkanu”. Više o tome možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

Na veliku žalost Kurtija, Šolaka i ustaških medija, a na sreću našeg naroda, građani Srbije su jedini koji odlučuju ko će biti na vlasti u našoj zemlji, a upravo ti građani su dali jasnu podršku politici predsednika Vučića.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (23)

  1. Šole, ti si bolest, nisi normalan. Šole, a da ti nam malo po**šiš? Možda se vratiš bar malo u normalu?

    Odgovori

Ostavite komentar