Ustaše uz tajkuna Šolaka, promovišu intervju N1 sa Kurtijem i poručuju: Moramo SMENITI VLAST u Srbiji!

Jasno je da premijer lažne države, tajkun Šolak i ustaše žele da smene Vučića jer se lavovski bori za interese srpskog naroda na KiM, ali i u celom regionu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: United Group/Printscreen

Gde se ustaški mediji i tajkun Dragan Šolak odmah prepoznaju i slože? Kad treba napasti vlast u Srbiji, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a promovisati i hvaliti one koje maltretiraju srpski narod, kao što to čini premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Naime, Večernji list napravio je uvertiru za Kurtijev intervju koji večeras emituje Šolakova televizija N1, i to tekstom pod naslovom “Važan intervju kosovskog premijera Kurtija: Srbija mora postati normalna država”.

U sramnom tekstu navode da bi interjvu “trebalo da pročita svako koga zanima mir i stabilnost na zapadnom Balkanu”, prenose se Kurtijeve reči da “Srbija nije normalna država”, čime ustaše praktično šalju poruku kao i Kuti i Šolak: “Moramo smeniti vlast u Srbiji”.

Foto: Printscreen

Jasno je da premijer lažne države, tajkun Šolak i ustaše žele da smene Vučića jer se lavovski bori za interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ali i u celom regionu, što njima naravno ne odgovara, te vode sramnu kampanju protiv srpskog predsednika.

Podsetimo, nakon što je Aljbin Kurti pogazio Briselski sporazum i zadao mu smrtonosni udarac, te je zaslužan za tenzije koje bukte u južnoj srpskoj pokrajini, tajkunski N1, koji je u vlasništvu Šolaka, našao je dobru priliku da ugosti u svojoj emisiji “Pressing” upravo premijera lažne države Kosovo.

Kao po starom običaju, jedva su dočekali da natovare još koji teret na leđa svojoj državi i predsedniku Vučiću, pa će vrlo rado gostiti u emisiji čoveka srbomrsca, koji želi da proliva srpsku krv i iskaljuje bes nad nedužnim narodom na KiM.

Ovim postupkom je tajkun Dragan Šolak otvoreno pružio podršku Kurtiju i njegovoj politici protiv Srba na KiM, dajući mu mogućnost da na njegovoj televiziji govori o zulumu i teroru koji vrši nad srpskim življem. Detaljnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar