“NEĆEMO KAO HOLANĐANI!” U Primeri će biti OVAKO ukoliko se sezona ne nastavi!

Situacija s koronavirusom u Španiji je i dalje teška, zaraženo je oko 220 hiljada ljudi, preminulo je nešto više od 22.500

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/fcbarcelona.com/

Havijer Tebas, predsednik La Lige, rekao je da će biti promocije i ispadanja iz lige ukoliko sezona ne bude mogla da se nastavi. Holanđani su u petak saopštili kako se sezona završava bez šampiona i da neće biti ispadanja niti novih ulazaka u Erdeviziju.

Do ovakve odluke došli su jer je Vlada Holandije rekla kako se sport u zemlji suspenduje do prvog septembra.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Situacija s koronavirusom u Španiji je i dalje teška, zaraženo je oko 220 hiljada ljudi, preminulo je nešto više od 22.500 i mnogi misle da se sezona La Lige neće nastaviti.

Tebas ističe da je cilj da se takmičarska godina završi, ali i da ako ne budu mogli da će svakako biti ispadanja i promocija.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Ako se trenutna sezona La Lige ne kompletira, onda nećemo širiti ligu u smislu dodavanja novih ekipa. Biće ispadanja i ulazaka”, rekao je Tebas za “Cadene Cope” i dodao:

“Ali, siguran sam da će se sezona nastaviti i završiti”.

Kadis i Saragosa nalaze se na prva dva mesta Segunde, dok su Almerija, Ueska, Đirona i Elče u plej-of trci. Sa druge strane, u La Ligi pred ispadanjem su Espanjol, Leganes i Maljorka.

KRAJ PRVENSTVA U HOLANDIJI! Nema šampiona, evo ko ide u Evropu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar