Zloslutno UPOZORENJE kruži mrežama: Spominju se četiri DATUMA, jedan je na veliki praznik (VIDEO)

TikToker je postao viralan svojim snimcima koji navodno daju uvid u budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/radianttimetraveler

Trend “putnika kroz vreme” koji objavljuju proročanstva na TikToku zahuktava se kako se bližimo kraju godine i praznicima, a u zadnje vreme odjeknulo je “upozorenje” izvesnog Ena Alarika koji tvrdi da je iz 2671. godine.

On je, slično njegovim “kolegama” naveo nekoliko “sudbonosnih” datuma i apelovao na ljude da se pripreme za “jako krupne stvari” koje će se desiti na kraju ovog i tokom sledećeg meseca.

TikToker je postao viralan svojim snimcima koji navodno daju uvid u budućnost, dok u je jednom od najnovijih rekao gledaocima da zapamte četiri predstojeća datuma: 30. novembar, 8., 12. i 25. decembar (katolički Božić).

@radianttimetraveler Mystery to all… #fyp #foryou #timetravel #radianttime #timetraveler #xyzbca #viral #conspiracy #theory ♬ Epic Music(873690) – Pavel

– Jako krupne stvari će se desiti na svaki od ovih datuma, ovo će 100 odsto dokazati da sam pravi putnik kroz vreme – dodao je Alarik.

Iako u snimku nije objasnio šta će se dešavati tih datuma, upozorio je gledaoce da se „čuvaju”.

Ipak, ovo nije prvi put da Alarik, kako je potpisan na TikToku, objavljuje pompezna proročanstva. Jedno od najsumanutijih zapalo je za oči korisnicima ove mreže jer je svet, sudeći po njemu, već trebalo da bude iz korena promenjen.

– Rekao si da će 10 ljudi dobiti supermoći 14. novembra 2022, što se nije dogodilo – naveo je neko u komentarima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar