Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra: Konkurencija na poslu raste, više brinite o zdravlju

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Naredna jesenja nedelja doneće nam mnogo zanimljivih trendova, uglavnom pozitivnih, jer će većina aspekata između planeta biti harmonična.

Merkurov sekstil sa Plutonom 15. novembra će pomoći većini nas da uspešno reši probleme tako što će  zaroniti duboko i pronaći njihove uzroke kroz konstruktivnu diskusiju sa zainteresovanim stranama.

Ovan

Ovnu će predstojeća nedelja doneti mnogo situacija u kojima će biti prinuđeni da prave teške izbore. Obe odluke će izgledati ili podjednako povoljne ili podjednako nepovoljne, u vezi sa tim će emocionalno stanje Ovna trpeti. Najbolje za Ovnove jeste da se strpe, da prolongiraju odluke koliko mogu i da daju prednost svom duševnom miru i sporosti u mislima i akcijama. Ne donosite ni velike odluke. Ista taktika čekanja, pažljivo vođenje poslova i planiranje svakog koraka su dobrodošli na poslu. Ovnovi, koji imaju problema sa vidom, respiratornim sistemom, treba da vode računa o sebi. Oni koji su bili u konfrontaciji sa svojim partnerima imaju sve šanse za pomirenje.

Bik

Bik se može suočiti sa nelojalnom konkurencijom, spletkama i sporovima u kojima je sasvim moguć krajnje neočekivani udarac. Biće važno da Bik ne gleda svet crno i belo, da ne klizi u maksimalizam, već da pokuša da nauči važne životne lekcije. Neki Bikovi mogu čak biti u iskušenju da „izađu iz igre“ u koju su uvučeni. Ali sedenje po strani, najverovatnije, neće funkcionisati. Moraćete da naučite da manevrišete, kombinujete svoje i tuđe interese, pregovarate sa zlobnicima i rešavate sukobe na zaobilazan način. Većina ranije planiranih događaja biće pomerena za povoljniji period, isto važi i za razne ispite i sportska takmičenja. Što se zdravstvenog stanja tiče, tipični Bikpvima biće ugrožen  imuni sistem, koji je u ovom periodu posebno podložan raznim infekcijama.

Blizanci

Porodične stvari će doći u prvi plan, uključujući i one vezane za materijalna pitanja – zemljište, nekretnine, imovinu ili nasleđe. Na profesionalnom planu, tipični Blizanci će imati priliku za novi posao u drugom gradu ili zemlji. Oni koji odluče da započnu novi posao imaju sve šanse da promene svoj život na bolje. Mnogim Blizancima nedelja će doneti priliku za važne promene u ličnim odnosima, priliku da se iskupe za greške iz prošlosti ili oproste zamerke, otvarajući na taj način novu stranicu za sebe i partnera. Finansijska komponenta života takođe će doneti važne pozitivne promene Blizancima, ali, pre svega,  za one koji su uložili veliki lični napor.

Rak

Tipični Rakovi će imati priliku da zgrabe „pticu sreće“ za rep. Ovo posebno važi za situacije koje su van kontrole, pa samim tim i veoma neprijatne za većinu predstavnika ovog znaka. Rakovi bi trebalo da jednostavno „idu sa tokom“, bez mešanja ili forsiranja događaja. Sve se formira na najpovoljniji način. U profesionalnoj sferi najuspešniji će biti oni Rakovi čija je oblast delovanja vezana za širenje informacija, medije i oglašavanje. Rakovi rođeni u prvoj dekadi svog horoskopskog znaka imaće sreće u lutriji ili opkladama. Slobodni Rakovi mogu da sretnu svoju srodnu dušu tokom ovog perioda. Zdravlje će ostati na dobrom nivou, samo će emocionalna sfera malo patiti – isključivo zbog promena raspoloženja.

Lav 

Lavovi će morati da se suoče sa novim izazovima i neprijatnom potrebom da komuniciraju sa ljudima van svog kruga. Štaviše, Lavovima će biti podjednako neprijatno u kontaktu sa šefovima, kao i sa saradnicima. Sledi ozbiljna borba za moć i uticaj, sukobi i obračuni. Glavni savet Lavovima za aktuelni period je da ne streme da budu prvi  na cilju koji je kratkoročan, već da razmišljaju o strategiji. U suprotnom, postoji opasnost da se dobije bitka, ali na duge staze izgubi rat. Lavovima se ove nedelje ne preporučuje velika kupovina osim onih najneophodnijih, kao ni ulaganje novca bilo gde. U ličnim odnosima preporučuje se da se uzdržite od zajedljivih šala u pravcu vaših srodnih duša, u suprotnom ogorčenost i nesporazumi mogu da se rode.

Devica

Device će uživati u stanju stabilnosti, ali će planirati trijumf i materijalne nagrade biti malo odložene u vremenu, što će donekle pokvariti ukupnu prosperitetnu sliku života. Device treba da obrate posebnu pažnju na prevenciju svog zdravlja, jer je telo potrebno hraniti vitaminima i bioaditivima koji jačaju imuni sistem. Umor može pasti na Devicu krajem nedelje, a biće povezan sa banalnim fizičkim preopterećenjem.  Devicama koje su u vezi biće malo dosadno, pokušajte da otputujete negde sa partnerom.

Vaga

Vaga prolazi kroz period emocionalne nestabilnosti koji će trajati do 19. novembra. Razdražljivost, nepredvidljivi postupci, ekscentričnost i hirovitost Vage izazvaće odgovarajuću reakciju kod drugih. Istovremeno, neki predstavnici ovog vazdušnog znaka mogu izgubiti neke od najdražih prijatelja. Obnavljanje odnosa će, najverovatnije, neće biti moguće u dogledno vreme. Mnoge Vage će se suočiti sa toliko hitnih slučajeva i zadataka. Zdravlje neće služiti one koji imaju hronične probleme sa bubrezima i mokraćnim sistemom.Finansijska situacija Vage biće stabilna, ali  ako je vaš prihod povezan sa igrom na berzi, investicionim projektima ili bankarskim sektorom – biće fluktuacija i neizvesnosti.

Škorpija

Ova nedelja će dati Škorpionima odlične šanse za pobedu u skoro svakoj borbi. Što više truda uložite, rezultat je bolji. Poteškoće neće doneti probleme Škorpijama, već će, naprotiv, postati preteča pozitivnih promena. U profesionalnoj sferi, Škorpije, koje se bave individualnim radom, nezavisno od tima, će postići poseban uspeh. Dobre prilike će se otvoriti za one Škorpije koje su fokusirane na karijeru – ali ovde će morati da se bore za „mesto na suncu“. U braku i u vezi Škorpije će se suočiti sa nekim pretnjama spolja koje mogu malo da pokvare status kvo . Za ličnu sreću takođe će se morati boriti.

Strelac 

Oni Strelci koji su u prethodnom periodu uspeli da reše probleme sa svojim „unutrašnjim detetom“ imaju priliku da steknu novo pozitivno iskustvo u svom životu. To će, najverovatnije, biti povezano sa realizacijom kreativnih sposobnosti, mogućnošću da se počne nešto novo od nule. A ovde se nedostatak profesionalnog iskustva može uspešno nadoknaditi odličnom osetljivošću, odgovornošću i brzim učenjem. Strelcima zaposlenim u biznisu se, naprotiv, savetuje da smanje aktivnost i naprave pauzu do otprilike 20. novembra. Ovo će eliminisati rizike. U ličnim odnosima, Strelca će karakterisati nepouzdanost: dive vam se mnogi i stalno ste na iskušenju.

Jarac 

Za Jarčeve, nedelja će doneti pad aktivnosti, ali će istovremeno emocije i želje ključati iznutra. Profesionalno sagorevanje će biti svojstveno većini Jarčeva, posebno onima koji su zaposleni u menadžerskim i finansijskim oblastima. „Oblasti rizika“ u zdravstvenom stanju biće sportske povrede, opekotine, febrilna stanja sa visokom temperaturom, kao i visok krvni pritisak i tahikardija. Jarčevi koji planiraju da se venčaju mogu imati iznenadne nesuglasice sa svojom srodnom dušom neposredno pre venčanja i to zbog ljubomore, što može postati ozbiljan problem, dovesti čak i do otkazivanja braka. Finansijska situacija ostaje stabilna, bez naglih promena, a prijatelji će obradovati Jarčeve podrškom i mudrim savetima.

Vodolija 

Vodolijama koje nisu u vezi, nedelja će doneti romantična buduća poznanstva, početak zaljubljivanja i period medenog meseca. Na profesionalnom planu, Vodolija će biti posebno uspešna u nekomercijalnim projektima: umetničkim, kreativnim, humanitarnim i psihološkim oblastima. Finansijski sektor može zadati probleme samo previše lakovernim predstavnicima ovog vazdušnog znaka, koji rizikuju da postanu žrtve prevaranta ili sopstvenog amaterizma. Vegetativni i psihosomatski poremećaji zdravlja mogu se osetiti sredinom nedelje, zbog čega se Vodoliji preporučuje da smire svoje emocije, ograniče uranjanje u informacionu sferu. Bolje je da svoje slobodno vreme provedete dalje od računara i vesti, uz neku dobru knjigu.

Ribe 

Za Ribe će početak nedelje doneti dobre vesti u vezi sa ranijim planovima – biće odlične prilike za njihovo sprovođenje. Ribe bi trebalo da budu pažljivije u planiranju svog života u ovom periodu. Nade u poboljšanje finansijske situacije će se ostvariti, ali sa izvesnim zakašnjenjem. Isto važi i za lične odnose, bilo da su povezani sa novim poznanstvom,  brakom ili, obrnuto, rastanak sa postojećim partnerom. Zdravlje Riba ćebiti dobro, sa izuzetkom onih predstavnika ovog znaka koji imaju predispoziciju ka alergijama.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar