Tukao ženu, tražio novac: Evo šta su otkrile komšije o ocu koji je dete (5) prebio patikom i lutkom

Živi sa suprugom i dvoje dece, ranije prijavljivan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: pixabay.com

Muškarac (41) koji je uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je krivnički pretukao svoje dete (5) i ranije je prijavljivan policiji za nasilje, ali prema svojoj supruzi.

Kako su za medije ispričale komšije uhapšenog Beograđanina, on živi sa suprugom i dvoje dece.

– Nasilje je ranije prijavljivano, on je napadao i tukao ženu, a koliko znamo decu do sada nije dirao. Međutim, komšije bi prijavile nasilje, ali žena bi uvek odbijala da svedoči protiv nasilnog muža, uvek je odustajala. Mislimo da je to činila najverovatnije iz straha – pričaju komšije i dodaju da je u pitanju problematična porodica.

– Uglavnom izbegavam da razgovaram sa njima, problematični su i nasilni. On je uvek bio veoma dominantan, a supruga ta koja je sve vreme radila ono što on kaže, ali da se sad to desilo sa detetom koje ima pet godina, to je svaku meru prevršilo. Šokirana sam i užasnuta – rekla je komšinica:

– Često su nam tražili novac, čuli smo da koriste i nedozvoljene supstance. Ne bi mi to ni znali da život drže za sebe, ali stalno su tamo svađe i nasilje, zato ih svi izbegavaju, plaše se ljudi.

Druga komšinica kaže da uhapšenog oca niko nije video dva meseca, sve do hapšenja.

– Kao da je u zemlju bio propao, niko ga od nas dva meseca nije video, samo kad se vratio smo videli da je uhapšen – dodali su susedi.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu je 12. novembra u saradnj sa PS Zvezdara odredilo zadržavanje osumnjičenom muškarcu (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, a za koje je predviđena kazna zatvora u trajanju od dve do 10 godina.

– Osumnjičeni je izvršio krivično delo na taj način što je svoje petogodišnje dete, dok je bilo na krevetu, uhvatio za ruku i bacio na drugu stranu kreveta, vičući na dete, jer nije rasklonilo igračke, nakon čega je plastičnom lutkom koju je držao u ruci zadao nekoliko udaraca u čelo, dok se igračka nije polomila, dok je dete plakalo i bezuspešno pokušavalo da se zaštiti od udaraca, nakon čega je iz cipelarnika uzeo patiku i istom zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete držao za kosu – saopštili su iz tužilaštva.

Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teške telesne povrede konstatovane od strane lekara.

Tužilaštvo je saslušalo osumnjičenog, koji je negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je predložen pritvor i isti je određen od strane suda u trajanju od 30 dana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar