Namerno dospeo u ZATVOR da bi ubio jednog čoveka: Kad je saznao RAZLOG, i čuvar je zaplakao (FOTO)

Goldsbi je nasmrt pretukao cimera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Šejn Goldsbi iz Velike Britanije izvršio je krivično delo samo da bi dospeo u zatvor kako bi ubio jednog čoveka.

On je ukrao policijski auto i ušao u sukob sa policajcima, da bi bio uhapšen, a potom je nekako uspeo da se nađe u ćeliji sa svojom metom, Robertom Mungerom (70).

Goldsbi je nasmrt pretukao cimera. Čuvari su potom upali u ćeliju i zatekli Goldsbija sa nožem u ruci. To se dogodio prošle godine.

– Đubre je mrtvo – rekao je on, nakon čega je odveden u samicu.

Međutim, preokret se dogodio kada su svi saznali zašto je ubio cimera.

– On nije mogao da preboli činjenicu da je njegova mlađa sestra pre sedam godina silovana. Nakon što je tek ove godine saznao da iza tog i još sedam silovanja stoji Robert Munger koji je u zatvoru, gledao je izgleda kako zna i ume da uđe u taj zatvor i ubije ga. Znao je da posle tog ubistva dugo neće izaći na slobodu, ali bilo mu je svejedno. Kada smo ga odveli u samicu, samo je rekao kako je osvetio sestru i kako ona sad može da živi kako zaslužuje – rekao je čuvar zatvora, priznavši da je i on zaplakao kad je čuo zašto je Munger ubijen.

Goldsbi se na suđenju za ubistvo Mungera izvinio njegovoj porodici.

– Mogu da zamislim kako se svi sad osećate i koliko me mrzite. Razumem vas i izvinjavam se svima. Mnogo mi je žao što ste ostali bez njega. Međutim, on je jednoj devojci koja više ne sme napolje da izađe uništio život. Ja nisam mogao da pređem preko toga. Odrastao sam s njom, ubio je u njoj svaku želju za osmehom i radošću svojim monstruoznim činom – rekao je Goldsbi na suđenju.

Osuđen je na 25 godina zatvora.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar