Zvezdan Terzić izgubio novčanik na Zvezdinom meču, usledila je priča koja je sve ostavila bez teksta

Gest vredan pažnje mladog momka iz Surudlice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Filip Cvetković iz Surdulice, neposredno pre fudbalskog meča između Radnika i Crvene zvezde, zajedno sa svojim prijateljem Nemanjom Jovanovićem pronašao je novčanik Zvezdana Terzića, generalnog direktora beogradskog kluba. Ističe da nije imao dilemu, pa su novčanik odmah vratili i napominje da su svojim primerom želeli da podstaknu i ostale sugrađane da budu dobri domaćini, pišu Južne vesti. 

Generalni direktor Crvene zvezde, koja je u nedelju pobedila domaći Radnik, nije imao sreće samo u igri njegovog tima, već i da njegov novčanik pronađe Surduličanin Filip Cvetković zajedno sa svojim prijateljem Nemanjom Jovanovićem sa kojim je toga dana pošao da bodri lokalni klub.

21-godišnji Cvetković, koji je po zanimanju frizer, kaže da se sa Terzićem susreo u jednoj hamburgernici gde su obojica kupovali hranu.

Iskreno, nisam prepoznao čoveka, bilo ih je više i drugar mi je rekao da je to uprava Zvezde. Dok sam čekao red čuo sam kako se Terzić nudio da plati i tada je verovatno i izvadio novčanik. Jeli su i krenuli ka stadionu, a kada smo izašli iz lokala video sam neki novčanik na klupici, ali nisam ni pretpostavio da je njegov. Ovde se svi međusobno znamo, pa sam otvorio da vidim da li ima dokumenta da vratimo – opisuje on.

Pored novčanika, kako kaže, Terzić je zaboravio i naočare, a onda su se zajedno sa Nemanjom uputili ka loži kako bi vratili pronađeno.

Svi su mislili da se šalimo sa njima, nisu nas ozbiljni shvatili ni puštali. Dok je drugar pričao sa jednim policajcem, iskoristio sam priliku da dođem do lože. Obezbeđenje nije htelo da ga pozove da izađe sve dok drugar nije objasnio da se ne šalimo, nismo fanovi, već samo želimo da vratimo stvari – kaže on.

Ističe da ni Terzić nije primetio da je izgubio svoj novčanik i naočare, kao i da je pokazao veliku zahvalnost zbog gesta Surduličanina.

Zahvalio mi se i rekao da bi samo jedan u milion to uradio popričali smo i insistirao je da me nagradi, iako ja to nisam uradio ni iz kakve koristi – ističe Surduličanin.

Bonus video:

Misija Katar je počela: “Orlovi” poleteli, a jedan detalj će posebno oduševiti celu Srbiju (FOTO)

 



Izvor: Južne vesti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar