U nesreći kod Zrenjanina POGINULI muž i žena: Bračni par se uputio u Manastir Tumane

Vredni i radni ljudi, svi ih vole i znaju, držali su svoju firmu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,Ilustracija

U nesreći koja se jutros dogodila na putu Zrenjanin-Melenci poginuo je bračni par Drago Đurić (54) i Jela Đurić (51) iz Melenaca.

Kako se saznaje, do nesreće, odnosno lančanog sudara je došlo kada je jedan od vozača izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na vozilo u kom se nalazio bračni par.

Po rečima komšija, Drago i Jelena krenuli su to jutro u Novi Sad da posete ćerku koja tamo živi i radi, a odatle su trebali da nastave put ka Manastiru Tumane.

Inače Drago i Jela su sa porodicom došli u Melence kao izbeglice nakon ratova 1990-ih godina i od tada su živeli u ovom mirnom vojvođanskom mestu. Inače su poreklom i Konjica u Bosni i Hercegovini, a određeno vreme živeli su i u Slavoniji.

Drago je u selu važio za vrednog i radnog čoveka, a bavio se građevinom i imao je sopstvenu firmu koja se bavila građevinskim radovima, a koja se nalazila a istoj adresi kao i kuća u kojoj su živeli. I za Jelenu komšija imaju samo reči hvale i kažu da su u kuću Đurića svi uvek bili dobrodošli i da se radi o pravoj domaćinskoj porodici, te da još nisu svesni da Đurića više nema.

– Čuli smo da je vozač renoa koji je naleteo na njih bio pijan, ako je to stvarno tako, onda nemam reči i nema kazne za tog vozača koja će vratiti naše drage komšije – kaže jedan od meštana.

Inače u saobraćajnim nesrećama na teritoriji Melenaca, od početka ove godine je poginulo čak 5 osoba, a pamti se i tragedija iz decembra prošle godine kada je smrtno stradala devojčica stara 16 godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar