TELO mladića nekoliko sati bilo pored zgrade: Komšije otkrile detalje TRAGEDIJE u Nišu

Telo mladića primetio je jedan od komšija oko 6.20 sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shuterstock

Komšije mladića (29) čije je telo nađeno jutros pored zgrade kažu da se jak udarac čuo oko sat vremena posle ponoći a da je telo tek ujutru našao jedan od stanara zgrade.

Kako se nezvanično saznaje, smrt mladića nastupila je odmah nakom pada, kao i da se veruje da je reč o samoubitvu ili nesrećnom slučaju.

Telo mladića primetio je jedan od komšija oko 6.20 sati,a oni koji su ga poznavili objasnili su da je živeo sa majkom na poslednjem spratu.

– Bio je fin mladić, krupan, visok, tih, ali je izgleda nešto bio bolestan. Baš smo se potresli kada smo čuli. Puklo je jako noćas oko 1.20 časova, ali nikom nije palo na pamet ovako nešto – rekao je jedan od komšija i dodao da je telo palo sa velike visine između dva vozila.

Tom prilikom, kako je objasnio jedno vozilo je malo oštećeno. Prema rečima drugih komšija mladić nije bio incidentan, uvek doteran, sređen.

– Nije imao stalan posao. Pre oko dve godine dana neku operaciju glave u Švajcarskoj zbog nekog problema sa cirkulacijom. Kada j epolicija došla stan u kom je živeo je bio zaključan sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da obiju bravu – kažu komšije i objašnjavaju da je mladić sinoć bio sam u kući.

Niko od komšija nij emoga ni da nasluti šta bi mogao da bude motiv mladiću da se odluči na ovakav korak.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Jadan mladić. Otišao je kao i moj sin. Samo su oni znali kako im je bilo u životu i koliko su im duše bile napaćene. A, znajte da su otišli sa velikom tugom i bolom.

    Odgovori

Ostavite komentar