Meč u Argentini prekinut par minuta pre kraja: Osveta Rasinga Boki, ali svet ovo nikad nije video (VIDEO)

Podeljeno je čak deset crvenih kartona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

U Argentini se prethodne noći igralo finale Trofeja šampiona, što je svojevrsni Superkup Argentine i meč je obeležila revija crvenih kartona.

Sastali su se Boka Juniors i Rasing, a na kraju je klub iz Aveljanede pobedio posle produžetaka rezultatom 2:1. Boka je povela golom Brijaska u 19. minutu, izjednačio je Rohas u 22, a trofej Rasingu doneo je Alkaraz u 118. minutu i onda je nastao haos.

Za 120 i kusur minuta fudbala u San Luisu argentinski sudija Fakundo Teljo, koji će deliti pravdu na Mundijalu u Kataru, imao je pune ruke posla i podelio je čak deset crvenih kartona – sedam igračima Boke, a tri fudbalerima Rasinga.

Redom su napolje sa terena morali Vilja i Karbonero na obe strane u nadoknadi regularnog dela, a potom Varela je oslabio Boku na početku prvog produžetka.

Zatim je Alkaraz u 118. pogodio za vođstvo Rasinga od 2:1, taj gol proslavio ispred navijača Boke, pa je u nadoknadi došlo do opšteg haosa na terenu.

Navijači mu to nisu oprostili, a epilog je bio takav da je Rasing dobio još dva isključenja, za Alkaraza i Sabeljosa, a Boka Juniors čak pet crvenih kartona – Advinkula, Zambrano, Gonzales, Fabra i Benedeto.

Zbog toga je Teljo odsvirao kraj pre vremena i Rasing je osvojio trofej (ekipa mora da ima 7 igrača na terenu da bi se meč igrao, čisto da vas malo edukujemo).

Ovi timovi su se nedavno do poslednjeg kola borili i za titulu u šampionatu Argentine, a na kraju je slavila Boka i to uz pomoć najvećeg rivala River Plejta, koji je “sapleo” Rasing.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar