“Neko me je PROKLEO”: Policija zaustavila bahatog vozača, pa snimila LUDILO koje ostavlja bez teksta

Nisu ni sanjali da će, kako se ispostavilo, drogirani muškarac ovako reagovati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/Marion County Sheriff's Office, FL

Amerikanca sa Floride zaustavila je policija jer je vozio automobil sa dve bušne gume. Kada su ga pitali za razlog rekao je da je na njega “bačena kletva”, pa nasrnuo na službenike.

Andres Orhuela-Montealegre (29) presretnut je na autoputu oko 4 sata ujutro 23. oktobra, kada su policajci primetili da su obe gume sa leve strane izduvane. Zamenik šerifa Vilson je za Majami Herald rekao da je onda utvrđeno da su gume toliko uništene da je praktično vozio na metalu.

– Kada je zamenik pitao za štetu na vozilu, [vozač] je rekao da ga je neko prokleo i da je zato snažno udario u ivičnjak – navodi se u policijskom saopštenju.

Onda je, kao što se vidi na snimku kamere sa policijske uniforme, vozač krenuo da priča kako se suočio sa izborom da vozi kući bez guma ili da “zapali auto” i spava pored puta.

– To je paranormalna aktivnost – govorio je on.

Već sumanuta situacija je eskalirala kada su policajci zamolili vozača iz Tampe da napusti vozilo kako bi ustanovili da li je trezan. On je poslušao, ali je postajao sve nervozniji, da bi onda odjednom pljunuo na službenike.

Andres se niju tu zaustavio već je počeo da psuje i šutira policajce, pa na kraju probao da izvuče tejzer iz futrole jednom od njih. Savladali su ga i uhapšen je, a sada se suočava sa nizom optužnica, od vožnje pod uticajem psihoaktivnih supstanci do pokušaja ubistva dva službena lica.

– Njemu sada preti kazna do 25 i po godina zatvora i zadržan je uz kauciju od 27.000 dolara – saopštila je kancelarija šerifa okruga Merion.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar