Uhvatila sestru i VERENIKA gole u krevetu i snimila ih: Njihova reakcija razbesnela je internet (VIDEO)

A ako je verovati snimku koji kruži TikTokom, nesrećna devojka je pretrpela veliku traumu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/itsgoneviral

Preljuba je definitivno jedna od najgorih stvari koja može da se desi čoveku, pa kada vas ubodu u leđa sopstvenom krvlju, bolovi su sigurno sto puta veći.

A ako je verovati snimku koji kruži TikTokom, nesrećna devojka je pretrpela upravo takvu patnju. Po povratku kući zatekla je sestru u krevetu sa svojim verenikom, čovekom sa kojim je provela pet godina.

– Šta radiš? Nije mi tako izgleda? Gola si u krevetu! Kako to misliš ništa nisi uradila? – uznemireno je upitala ova začuđena devojka, koja je, kako se vidi sa snimka, trebalo je da bude na poslu u to vreme.

– Gubite se oboje! Ne mogu da verujem da ste mi ovo uradili. Proveo sam pet godina sa vama, verili su se. Nema šta nisam uradila za vas, pokušao sam da radim da oboje počnemo porodica – nastavila je umesto iskrenog izvinjenja naišla na kontranapad.

– Da, proveo sam pet godina sa tobom, pet godina previše – rekao joj je verenik i istovremeno rekao da nema nameru da napušta kuću jer plaća polovinu kirije.

@itsgoneviral They tried it whilst she was at work 😡 #fyp #storytime #caughtoncamera #sister #boyfriend #cheater ♬ Stories – Lux-Inspira

Napao ju je i zbog posla, rekao da je nikad ne viđa kod kuće, dok joj je sestra praktično rekla da nema pravo previše da se žali jer je ionako stalno zove “draga”.

– Da više nikad nisi progovorila sa mnom – rekla je devojka na kraju svom vereniku, nakon čega je uznemirena i uplakana izjurila iz kuće.

– Bol u njenom glasu je srceparajući – napisala je jedna ogorčena TikTok korisnica u komentarima, dok je druga dodala da se nikada u životu nije osećala tako ljutito dok je gledala video snimke na društvenim mrežama.

– Devojko, brzo ćeš videti da ti je univerzum učinio veliku uslugu i da će ti život biti bolji bez njih – dodao je mladić koji je ovim rečima pokušao da uteši prevarenu devojku.

Ko je ona, vlasnici kanala nigde nisu naveli, pa je opravdano postaviti pitanje da li je snimak autentičan ili nešto dobro odglumljeno. Međutim, kako god pogledali, da, takvi ljubavni strahoti se zaista dešavaju oko nas skoro svaki dan…

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar