Nožem izbo vozača autobusa, a evo kako se BRANIO: Tužilaštvo predložilo određivanje PRITVORA

Stefan P. je ušao u svoje vozilo i pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je oštećenog prevezla u Urgentni centar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Objektiv.rs/Tamara Gak, Shutterstock

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan P. (28) zbog sumnje da je 26. oktobra u jutarnjim časovima u Višnjičkoj ulici nakon verbalne rasprave sa vozačem autobusa V.K, koji mu je zadao nekoliko udaraca, izašao iz svog automobila i nožem povredio vozača autobusa.

Osumjičeni je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da se branio od vozača autobusa, koji je, prema njegovim, prvi na njega nasrnuo i udario ga više puta vratima od automobila.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Stefanu P. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Do ovog dogadjaja je na raskrsnici ulica Višnjička i Vuka Vrčevića, nakon kraće svadje i verbalne rasprave izmedju Stefana P. i V.K.

V.K. je, kako se sumnja, zadao nekoliko udaraca okrivljenom u predelu glave, da bi nakon toga Stefan P. iz vrata svog automobila izvadio nož na rasklapanje dužine oko 20 centimetara i njime zadao jedan udarac i ubod u levu stranu stomaka oštećenom, nanevši mu teške telesne povrede.

Stefan P. je ušao u svoje vozilo i pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je oštećenog prevezla u Urgentni centar u Beogradu radi ukazivanja lekarske pomoći.

BONUS VIDEO:Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar