Majmun, pitoni, gušteri: Šiškica pao zbog PROSTITUCIJE, a sad u njegovoj kući zatekli ŠOK prizor (FOTO)

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay.com, Shutterstock, Ilustracija/Printscreen/facebook

U koordinisanoj akciji državnih organa u Smederevu, pronađeno je 15 egzotičnih životinja bez odgovarajuće dokumentarice, u kući osumjičenog.

Time je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Kako kaže, interesantno je da su egzotične životinje pronađene u kući Ljubiše Vasića, zvanog “Šiškica”, koji se od marta nalazi u pritvoru, zbog posredovanja u prostituciji, koju je organizovao u svom lokalu u mestu Mihajlovac pored Smederava.

Кod Stefana P. pronađeni su i marihuana, hašis, elektronska vagica sa tragovima biljne droge, metalna drobilica sa tragovima marihuane, te će protiv njega biti podneta krivina prijava za neovlačćeno držanje opojnih droga.

Inspektori kriminalističke policije su u kući osumnjicenog pronašli četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera “nilski varan”, guštera “savanski varan”, američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna “marmozet”.

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, dok će protiv osumnjicenih krivična prijava biti podneta Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

BONUS VIDEO



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar