POZNATO ko je Zoran zbog koga je Slavica tukla ćerkicu (3): Evo šta se krije u pozadini JEZIVOG slučaja

Majka u jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/ilustracija

Snimak majke koja krvnički udara po glavi i psihički zlostavlja svoju troipogodišnju ćerkicu, uznemirio je javnost u Srbiji, a naročito su u šoku građani Grocke, gde ova porodica i živi.

Dok bije devojčicu, koja više nema snage ni da plače, majka sve vreme govori da je “ona kriva što je Zoran u zatvoru”, a sada se saznalo i kakve veze izvesni Zoran ima sa celim ovim slučajem.

Podsetimo, na užasavajućem sminku koji se juče pojavio i proširio društvenim mrežema, vidi se majka Slavica Đilas (27) iz Begaljice (deo Grocke) kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori: “Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana”.

Majka u jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama: “Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si”.

Ko je Zoran zbog kojeg devojčica dobija batine?

Kako se saznaje, Tužilaštvo radi na utvrđivanju Zoranovog identiteta i kakve veze on ima sa ovom porodicom. Sve to radi se pod nadzorom koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Takođe, Tužilaštvo utvrđuje i ko ja snimio užasnu scenu premlaćivanja deteta.

Kako se nezvanično saznaje, Zoran, koga Slavica sve vreme pominje dok bije nesrećno dete, partner je njene majke Lidije Đilas.

On se, kao je ispričao Prvoslav Pajić (68), Slavičin muž, nalazi u zatvoru u Somboru, a tamo je zato što ga je prijavila upravo Slavica i to za fizičko nasilje nad njom i njenom troipogodišnjom devojčicom. Navodno ih on tukao dok su boravile tamo.

Pajić smatra da je Slavičina majka Lidijia Đilas htela da se osveti svojoj ćerki za tu prijavu policiji, pa je snimila mobilnim telefonom kako Slavica tuče svoju ćerkicu!

Slavica Đilas potvrdila je da jeste ona tukla svoju maloletnu ćerku Milicu. Kako je objasnila, to je uradila pod prisilom majke Lidije jer je njen muž, Slavičin očuh Zoran, u zatvoru.

– Uzela je mog sina Mihajla u krilo i rekla “sedi ovde da rešimo problem”. Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla “tuci Milicu na moje oči inače ću Mihajla da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam” – rekla je Slavica u prisustvu svog supruga za Telegraf.rs.

Majka kaže da njena majka živi kod njih u kući, što njen suprug potvrđuje i govori da ih on izdržava. U trenutku kada su policija i Centar za socijalni rad došli da oduzmu majci decu, Slavica nije bila kod kuće, otišla je na groblje.

– Ja sam bio kod kuće kada su došli da mi oduzmu decu. Ona nije bila kod kuće. Ubuduće ću starateljstvo nad decom imati ja, a ona će biti tu uz mene – rekao je suprug Slavice Đilas.

Slavica kaže da je njena majka trenutno u policiji, da daje izjavu, a da je njen suprug u zatvoru.

Inače, kako se saznaje od građana Grocke, oni su često viđali Slavicu kako u centru mesta prosi sa decom. Uz tropigodišnju devojčicu, ona iz braka sa Prvoslavom Pajićem (68) ima i jednoipogodišnjeg sina.

Podsetimo da su kasno sinoć predstavnici Centra za socijlani rad uz prisustvo policije, odveli decu i zbrinuli ih u ustanovi socijlne zaštite. Ona su dobro, pregledao ih je lekar i nemaju povrede.

Pojavila se pred kućom i izjavila da joj je majka sve namestila

Podsetimo i da je Slavica otišla od kuće sinoć između 20 i 22 časa i od tada policija traga za njom, da bi se ona danas oko 12 časova pojavila pred kućom u kojoj živi Naime, izjavila medijima da ona nije kriva i da joj je “majka sve namestila”.

Tom prilikom izjavila je da je sve uradila pod prisilom svoje majke

– Uzela je mog sina u krilo i rekla “sedi ovde da rešimo problem”. Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla “tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam” – isrpičala je Slavica u prisustvu svog supruga.

“Ovo je za robiju”

Građani Grocke su i dalje u šoku.

– Videla sam taj snimak, zgrozila sam se. Ovo je za robiju. Hvala bogu da su policija i Centar za socijalni rad odmah reagovali i da su im oduzeli decu – kaže jedna građanka Grocke.

Ceca iz Begaljice, kako se predstavila, ne može da veruje da je neko onako pretukao dete.

– Šta da kažem… Onako da pretuče ono malo dete, van svake pameti! Ja njih lično ne poznajem ali videla sam sinoc na drustvenim mrežama klip kako mlati ono nedužno dete. Katastrofa, sva sam se potresla – rekla je Ceca.

– Ma znam ja njih stalno su tu po Grockoj, vucaraju se sa decom. Tažena nije sva svoja, a njen muž Prvoslav je ovako dobar, namučen je – kaže jedan meštatin Grocke.

BONUS VIDEO:Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar