Fejsa pred ključni meč sezone za Partizan: Znamo šta nam je činiti u Nici!

Utakmica između Nice i Partizana biće odigrana u četvrtak od 18.45

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa izjavio je da će “crno-beli” dati maksimum da bi ostvarili pozitivan rezultat na meču protiv Nice u Ligi konferencija.

Partizan će u četvrtak gostovati Nici u meču petog kola grupe D Lige konferencija.

– Idemo u Nicu da pružimo maksimum i znamo šta nam je činiti. Daćemo maksimum da ostvarimo poztiivan rezultat. Utakmica će biti teška, a verovatno će oni biti spremni za ovaj meč. Igramo protiv dobre ekipe, nema opuštanja – rekao je Fejsa uoči polaska za Nicu, preneo je zvanični sajt kluba.

Fudbaler Partizana Siniša Saničanin je istakao da navijači očekuju dobre rezultate od kluba iz Humske.

– Verujem da navijači Partizana očekuju i pobedu u Nici. Idemo tamo da ostvarimo dobar rezultat. Pratimo igre Nice, ali se baziramo na naš tim. Kako je naš trener Gordan Petrić rekao idemo da igramo fudbal i da uživamo. Nadam se da ćemo da ostvarimo sve njegove taktičke zamisli – rekao je Saničanin.

Ekspedicija Partizana je otputovala danas u Nicu, a trener “crno-belih” Gordan Petrić je u Francusku poveo 23 igrača. Petrić na ovom meču neće moći da računa na povređene Aleksandra Filipovića i Patrika Andradea.

Utakmica između Nice i Partizana biće odigrana u četvrtak od 18.45. Partizan je prvi na tabeli sa osam bodova, dok je Nica druga sa pet. Keln i Slovacko imaju po četiri boda.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar