“Braću ne dam nikom, učiniću sve da dobijem STARATELJSTVO”: Sin (21) nastaradalog Saše iz Batočine očajan

Ognjen je, kako se saznaje, na trećoj godini mašinstva u Kragujevcu i dobar je student

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dan posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Saša Kostadinović, master agronomije i samohrani otac tri sina, meštani Batočine, kao i porodica, i dalje su u šoku i neverici.

U dvorištu kuće u Kralja Petra Prvog sede Vidosava, Sašina majka i tast i tašta Aleksandar i Dragana Petrović i oplakuju tragično nastradalog Sašu. Primaju saučešća. Sa njima i Sašini sinovi – najstariji Ognjen (21), zatim Ilija (15) i Novak (11), vidno tužni i nesrećni, ipak iako deca, smogli su snage da svakom ko je ušao u dvorište da izjavi saučešće, priđu, uljudno se jave i pruže ruku.

Ognjen je, kako se saznaje, na trećoj godini mašinstva u Kragujevcu i dobar je student. Ilija je prvi razred Tehničke škole, takođe u Kragujevcu, dok je najmlađi Novak još u osnovnoj školi.

– Deci je mnogo teško, ali dečaci su, pa kriju emocije i suze. No, kad je ceo Novakov razred došao da izrazi saučešće, dete više nije izdržalo. Svi su plakali. Ma, srce da vam prepukne – kaže tašta stradalog Saše.

Najstariji i naizgled najhrabriji Ognjen, grli baku Draganu, teši je i briše joj suze i poručuje:

– Najvažnije mi je da završim fakultet, zaposlim se. I naravno, učiniću sve da dobijem starateljstvo nad svojom maloletnom braćom i izvedem ih na pravi put.

– Nastaviću tamo gde je, posle mamine smrti, tata nastavio i zato – braću ne dam nikome!

Tokom dana i do kasno u noć, neprestano pristižu rodbina, komšije, prijatelji, Sašine kolege, koji o njemu imaju samo reči hvale i koji su i dalje u šoku zbog svega što se dogodilo.

BONUS VIDEO: Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar