“Bio je OPČINJEN Gordanom”: Samoubica iz Vršca odranije poznat policiji, otkriveno zbog čega je ROBIJAO

Jezivo nasilje i samoubistvo dogodilo se juče oko 7.30 časova, nakon što se Dušan navodno cele noći svađao sa Gordanom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Maša Banđur/Ilustracija

Dušan S. (47) koji je pretukao devojku Gordanu P. (48) i njenu mamu Dragicu u njihovoj kući u Vršcu, pa izvršio samoubistvo, od ranije je poznat po problematičnom ponašanju, a čak je robijao zbog pokušaja razbojništva.

Dušan S., podsetimo, pretukao je kablom za struju svoju devojku Gordanu P. (48) i njenu mamu Dragicu u njihovoj kući u Vršcu, pa se razneo bombom.

– Bio je agresivan i ranije, ali ne prema Gordani koja ga nijednom nije prijavila za nasilje. Poznat je kao prek čovek, a navodno je i privođen zbog narušavanja javnog reda i mira. Robijao je i zbog pokušaja razbojništva – rekao je izvor i dodao da je Dušan S. imao i psihičke probleme.

Jezivo nasilje i samoubistvo dogodilo se juče oko 7.30 časova, nakon što se Dušan navodno cele noći svađao sa Gordanom oko finansijskih problema koje je imao.

Htela da ga smiri

– Oni su počeli da se svađaju još tokom noći, jer je on valjda imao neke dugove. Pošto svađa nije jenjavala u sve se umešala i Gordanina mama koja je htela da zaštiti ćerku i smiri zeta. Ona je Dušanu rekla da prestane da ih maltretira i da se sabere, inače će pozvati policiju – priča izvor upoznat sa detaljima užasa u Vršcu i dodaje:

– Međutim, to je još više isprovociralo Dušana, pa je on dograbio kabal za struju i počeo da ih udara. Kada je video koliko ih je premlatio, popeo se na sprat kuće i aktivirao bombu koju je stavio na stomak.

Gordana se, prema rečima izvora, spasla od pomahnitalog Dušana jer se zaključala u sobu. Nesrećne žene uspele su da pozovu policiju i Hitnu pomoć, ali Dušanu spasa nije bilo.

– One su odvedene na lekarski pregled, a Gordani je pomoć pružena u bolnici – naveo je izvor i dodao da je uviđaj na mestu tragedije satima obavljala policija i zamenik Višeg javnog tužilaštva iz Pančeva.

Izvor navodi i da su se Dušan i Gordana dve i po godine zabavljali.

Opčinjen Gordanom

– Otpočeli su vezu 2020. godine, a on se navodno kod njih preselio pre godinu dana, pošto više nije želeo da živi u rodnom selu u kome je imao radionicu za poliranje automobila. On je redovno objavljivao Gordanine slike na društvenim mrežama, a iznad jedne, u kojoj joj je čestitao dvogodišnjicu veze naveo je da “njegov život nema smisla bez nje” – priča izvor:

Bio je očigledno opčinjen ženom, delio je svaki njihov korak, pa tako i putovanja po inostranstvu, ali i atraktivnim lokacijama u Srbiji.

Komšije ove porodice kažu da su rano ujutru čule eksploziju.

– Pre detonacije čuli su se jauci i zapomaganje žena, pričali smo da neko pozove policiju, a posle je puklo – kažu komšije:

– Mi tog Dušana nismo poznavali, znamo samo Dragicu i Gordanu, one su divne i fine žene koje celog života žive same u toj kući, otkako je umro Gocin tata, inače policajac. Dragica se ranije bavila prodajom cveća.

Komšije dodaju i da su jake policijske snage okupirale njihovu ulicu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar