Predsednik o PRITISCIMA: Ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, već našoj zemlji i njenom OPSTANKU

Predsednik kaže da nam se upućuje poruka da moramo da se odreknemo Kosova i Metohije, kako bismo dobili mali poklon

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o pritiscima na Srbiju na svečanosti povodom obeležavanja 20. godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije.

– Neretko smo govorili da je uvek bez naše krivice, nekada da nekada ne, ovog puta bez naše krivice uvučeni smo u začarani krug. Ako bi rekli da sutra uvodimo sankcije Rusiji, tapšali bi nas 4, 5 dana. Nama će da rade sve ono za šta optužuju Rusiju da rade drugima. Posle nekoliko dana bi rekli ili ste za budućnost i da budete na pravoj strani istorije. Prava strana istorije ta nema veze sa argumentima, već da li ste na njihovoj strani.

Predsednik kaže da nam se upućuje poruka da moramo da se odreknemo Kosova i Metohije, kako bismo dobili mali poklon.

– Ako odbijete, onda ste u problemu. Da se razumemo. Ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, oni prete, neskriveno, celoj našoj zemlji i njenom opstanku. Samo hoću da to svi znate, i prvi put to kažem ovako otvoreno. Ništa nije dovoljno. Kažu, problem su izbeglice. Nema problema, ukinućemo bezvizni režim. Rešićemo te probleme, ali to neće biti dovoljno, neće biti ni vest. Da uvedemo sankcije zato što njima smeta da postoji jedna zemlja koja štrči i želi da ima pravo na slobodno mišljenje, i nikoga nije ugrozila niti kročila na tuđe tle. Nikoga nismo napali, ali smo bili surovo kažnjeni, gore nego Irak i Avganistan. Jer njima nisu odvajali Basru i Kandahar – rekao je on.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kada će i da li će ovi zapadnjaci prestati da nas ucenjuju i da nam prete. Pa zar se nisu zadovoljili sa ubijanjem Srba i rušenja naše zemlje 1999., a pre toga još dva puta. Kada ćemo dobiti odgovor od tih zapadnjaka zašto nas toliko mrze??? Možda što smo hrišćani pravoslavne vere, jer to su isto i Rusi, koje isto tako mrze, ali im ne mogu naškoditi. Ponašaju se kao da smo mi napali,u najmanju ruku,Brisel. Svoje kardinalne greške koje prave i ne znaju gde se nalaze kad su shvatili šta su uradili Evropi i narodu Evrope, onda traže krivce u Srbiji, koja nema veze sa njihovim glupostima. Pod hitno sve u EU SMENITI I NJIMA UVESTI SANKCIJE, JER SU ONI DOVELI DO OVE KATASTROFE. A oni uvodeći nama sankcije uvode i sebi, jer su sve firme iz EU, koje nude platu od 300evra. Dođite k sebi vi iz EU dok još imate kome.

    Odgovori

Ostavite komentar