“Prisilio me je da ga oralno zadovoljim”: Žrtva čuvenog sportiste otkrila detalje zlostavljanja!

Nema kraja njegovim mukama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Igrač Klivlenda Braunsa Dešon Votson suočava se sa novom građanskom tužbom za seksualni napad, a za to ga je optužila neimenovana žena iz Teksasa.

Naime, ona tvrdi kako ju je Votson primorao na odnose tokom terapije masaže pre dve godine. Sad je odlučila da podnese tužbu Okružnom sudu Heris u Hjustonu.

Kada je ona odbila, “bio je u stanju da je prisili na oralni seks”. Prema tužbi, Votson joj je platio 300 dolara, iako je njena uobičajena naknada 115 dolara za masažu po satu.

Žena tvrdi da je Votson nastavio da joj šalje poruke nakon susreta. Ona traži “minimalnu nadoknadu štete”, ali je “pretrpela duševne bolove zbog Votsonovog ponašanja”, navodi se u tužbi.

Votsonov advokat, Rasti Hardin, rekao je da pokušava da sazna ime tužioca.

“Protiv Teksaškog građanskog postupka je podnošenje anonimne građanske tužbe, iako je to svakako dozvoljeno u krivičnom slučaju”, rekao je Hardin za AP, “Ali u građanskom postupku u kojem tražite novac, optuženi ima pravo da zna ko ste”.

NFL nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.

Liga je kaznila Votsona sa 11 utakmica suspenzije zbog navodnog seksualnog zlostavljanja.

Trostruki Proboul igrač vratio se u trening centar Braunsa ranije ove nedelje i dozvoljeno mu je da komunicira sa svojim saigračima i trenerima nakon što je suspendovan 30. avgusta.

Votson je rešio građanske parnice sa 23 od 24 žene koje tvrde da se neprikladno ponašao dok je dobijao masaže kada je igrao za Teksanse.

BONUS VIDEO:

Lalatović izjavom još jednom uzburkao javnost: “Neka ostave to što imaju po strani i neka puste Radnički”Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar