“Poznavala sam Periša”: Učesnica Zadruge progovorila o Mateju i nestaloj Marijani

"Pokušala je da nađe neki svoj mir"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, Ilustracija

Sestra nestale pobednice Velikog brata, Marijane Seifert, Maja Kovačević, pre nekoliko dana ušla je “Zadrugu” gde je više puta govorila o nestanku svoje sestre.

Maja je sada u svojoj ispovesti ispričala i da je poznavala Mateja Periša, za kojim se tragalo u Beogradu puna tri meseca, a čije je telo na kraju pronađeno u Dunavu.

– Ja sam poznavala Mateja. Prijatelji smo na Instagramu i dan danas. Nije da smo bili neki veliki prijatelji, ali znali smo se, u Splitu svi svakoga poznajemo, nije sad da smo se družili – rekla je.

Foto: Printscreen, MUP, Objektiv.rs

– Jesi li ikad mogla da zamisliš da će ista sudbina zadesiti i tvoju porodicu – pitao ju je Milan Milošević.

– Nikad u životu, jer ona je bila na jako dobrom putu opet, okrenula se Bogu, krenula je na duhovne obnove, čitala je knjige o Bogu i sve o veri.

– Je li je preterivala u tome – pitao ju je voditelj.

– Nije preterivala, nego je pokušala da nađe neki svoj mir – odgovorila je Maja koja smatra da je njena sestra digla ruku na sebe.

– Da nije slučajno ušla u neku sektu – nastavio je s pitanjima Milošević, a Maja je odgovorila – Ne, 100 odsto nije.

– U šta sumnja njen muž – bilo je sledeće pitanje.

Foto: Printscreen

– Znao je sve od samog početka. Meni je sad žao i njega, njemu je izuzetno jako teško. Grozna je situacija i njemu zato što sad on prolazi kroz to da ljudi misle da je on nešto napravio, a verujem da nije – objasnila je zadrugarka.

Podsetimo, pobednica “Velikog brata”, Marijana Seifert, nestala je krajem aprila ove godine, a potraga za njom još traje. Nestala je u noći s 26. na 27. aprila iz svog porodičnog doma na zagrebačkoj Savici.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar