PRIZOR zbog kog su svi u šoku: Fan uočio šta britanski kralj DRŽI u kancelariji, ljudi u neverici (VIDEO)

Novi britanski monarh susreo se s britanskom premijerkom Liz Tras kako bi održali svoj nedeljni sastanak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Kralj Čarls III  po svemu sudeći čuva uspomenu na neke srećnije porodične dane. Barem, ako je suditi oštrom oku jednog obožavatelja britanske kraljevske porodice koji je uspeo da uoči fotografiju njegovog sina Harija i supruge Megan Markl s dana njihovog venčanja kako stoji u njegovoj kancelariji.

U videu koji je objavila Lizzi Robinson s ITV-a, novi britanski monarh susreo se s britanskom premijerkom Liz Tras kako bi održali svoj nedeljni sastanak, a obožavatelji su pritom primetili navedenu fotografiju.

Fotografija, koju je snimio fotograf Aleksi Lubomirski, prikazuje mladi par okružen porodicom u dvorcu Vindsor nakon što su izrekli sudbonosno “da” u kapelici Svetog Džordža. Na fotografiji su pokojna kraljica Elizabeta, njen pokojni suprug Filip, Čarls i Kamila, Vilijam i Kejt, deca i Meganina majka Dorija Ragland.

Nakon ovog saznanja, usledilo je pravo iznenađenje fanova britanske kraljevske porodice, s obzirom na aktuelne odnose između princa Harija i Megan Markl i ostatka kraljevske porodice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar