“Grobari” u ekstazi: Ivica Kralj oduševio navijače Partizana! (VIDEO)

"Popović brani fantastično, nadam se da u budućnosti može da se ponovi Njukasl"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Ivica Iliev uverava da će Bibras Natho i Fuseni Dijabate i naredne godine nositi dres Partizana, dok će ekipa Gordana Petrića dosta jača ući u prolećni deo sezone.

– Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi „nepristojna“ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači bi bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće – pojasniio je novi sportski direktor kluba iz Humske u razgovoru sa Partizanov podkast.

Istakao je da ga oduševljavaju partije Aleksandra Popovića.

– Verujem kako u Popovića, tako i u Stevanovića i Lukača. Oni su naši čuvari, od njih krećemo ka daljim linijama odbrane. Popović brani fantastično, nadam se da će i u budućnosti biti deo našeg tima.

Kralj je podsetio na tim Partizana koji je bio prežaljen nakon poraza od Njukasl junajteda u Beogardu (0:1), i uporedio ga sa sadašnjom ekipom.

– Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipu, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favoriti sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da se nešto slično može da se ponovi u narednim godinama – istakao je.

I sve to posle očajnog početka sezone.

– Krenuli smo kako niko nije očekivao, nezadovoljstvo navijača je bilo opravdano, sad igramo kvalitetno, ne mogu da kažem kako lako pobeđujemo, ali to činimo lakše nego pre. Svi žele da nas pobede i pokažu kako mogu da nam pariraju. Baš iz tog razloga apelujem na navijače da podrže ekipu.

Smatra da Partizan i pred smanjenim kapacitetom gledalaca može do pobede protiv Kelna.

– Možemo i u takvim okolnostima da napravimo sjajnu artmosferu. Očekujem da tribine budu dobro popunjene, momci su zaslužili. Nadam se da će istok, zapad i jug biti kao jedan, ako ne daju vetar u leđa u kritičnim trenucima onda Partizan nije – Partizan. Pričam iz ličnog iskustva i nadam se da ćemo se radovati zajedno – zaključio je Kralj.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar