“Otac je SILOVAO mamu i napravio mene, očuh me tukao”: Valentina (17) prolazila kroz PAKAO u detinjstvu

"Ona je posle kad je saznala da je trudna pobegla odatle i otišla kod mog očuha"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Valentina Stanković je Zorici Marković, Dijani OG i Anastasiji Bojanović pričala tešku priču svoje majke.

– Imala sam situacije kad me je očuh tukao, nisam ni znala da mi je očuh, mislila sam da mi je otac. Ceo život je tako bilo. On je bio okej, ali sam ja pravila probleme, bila sam drska i arogantna u životu. On je imao stav da nas sve vaspitava, da bude upućen u sve i kad dođem kući ja se plašim da mu kažem ako sam dobila jedinicu jer će da me ubije od batina – rekla je Valentina.

– To je vaspitno – rekla je Anastasija.

– Šibao me je koprivama. Majka je pričala da smo još mali, da nas pusti. Ona je doživljavala haos sa njim, imali su svađe… Da sam znala, ne bih mu dozvolila tako da se ponaša prema svima nama, imam mlađe sestre i brata. Samo ja imam drugog oca, oni su njegova deca. Ja sam upala u loše društvo i bila sam problematična – rekla je Valentina.

– I ja bih te tukla – rekla je Dijana.

– Tukla je moja baka moju majku mnogo kad je bila trudna sa mnom. Htela je za zeta tog što je meni otac, a moja majka ga nije podnosila organski. Mamu su spakovali kod mog oca, ne trudnu nego su pravili prosidbu, pili su, majka nije znala gde se nalazi. Moj očuh je tad bio u zatvoru i oni su se baš dobro družili, najbolji drugari 13 godina. On kad je bio u zatvoru i kad je dobio dojavu da se ona udaje, on je čestitao. Kad je majka otišla sipali su joj nešto u piće i otac ju je silovao i napravio mene. Ona je posle kad je saznala da je trudna pobegla odatle i otišla kod mog očuha koji je tad izašao iz zatvora – rekla je Valentina.

– Šta je uradio? – pitala je Zorica

– Imao je udes neki, ali je bio i malo problematičan. Majka kad je pobegla, sa očuhom je otišla u Crnu Goru. Kad su se vratili baba je prijavila policiji i mamu su odveli kod nje, ona ju je ubila od batina, gazila ju je i završila u bolnici. Mogla je da pobaci, bila je trudna sa mnom – rekla je Valenitna.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar