Zbog ove SVAĐE mu je ZAPALJENA kuća: Ovako je Miki Đuričić PRETIO komšijama, isplivali novi detalji

Miki nema pojma šta se dešava u spoljnom svetu, ekipa Objektiva posetila je njegovo rodno mesto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Foto:Maša Bandjur

Godine truda, ulaganja i odricanja mogle su da nestanu u trenu kada je Darko L. (40) pokušao da zapali kuću aktuelnom zadrugaru Mikiju Đuričiću. I dok Miki nema pojma šta se dešava u spoljnom svetu, ekipa Objektiva posetila je njegovo rodno mesto, gde smo uspeli da popričamo sa komšijom koji je prvi primetio i zaustavio krivca, a potom smo pronašli majku Darka L. koja tvrdi da se iza dela njenog sina krije debeo razlog.

– Moj sin se trenutno nalazi u zatvoru u Mitrovici. Danas treba da bude saslušanje, čekam svakog momenta da mi jave – bilo je prvo što nam je na kapiji rekla majka Darka L.

KAD SUJETA PRORADI

Kada smo gospođu Gordanu zamolili da nam objasni šta se tačno dogodilo, objasnila nam je da iza svega stoji svađa koju je izazvao Đuričić:

Foto:Maša Bandjur

– Pre nego što je otišao u „Zadrugu”, Miki se pokačio sa mojom ćerkom i usred noći je vikao kao ludak i psovao da joj je*e mrtvog oca što se obesio, i šta sve nije govorio. Miki mu je potom pretio. Ne njemu lično nego je ćerki svašta govorio. Moj muž se obesio pre 16 godina. To je Darka pogodilo, to je zapamtio i pod dejstvom alkohola je uradio šta je uradio, skupilo mu se – započinje priču za Objektiv Gordana L. i otkriva šta je bio povod Mikijevih psovki:

– Moja ćerka mu je na društvenim mrežama napisala: „Komšija, ti si rekao da si kupio kuću u Inđiji, a ovde živiš.” Ne znam što ga je to pogodilo, izašao je i, kako mi je rekao sin jer sam spavala, svašta je rekao kao da nije bio normalan. Svašta. Gordana nadalje objašnjava da još uvek nije sigurna šta se tačno dogodilo:

– Zaista ne znam šta se dogodilo. To se desilo u petak, ja sam došla u šest uveče, samo sam čula od ćerke da su gaodveli. Ne znam da li je palio ili je samo posuo benzin. Verovatno to nije bilo nešto strašno, ali on je bio jako pijan, inače to ne bi uradio sigurno kad je trezan, to znam garantovano. On nije neki kabadahija, lečio se od depresije. On je više povučena osoba.

Foto:Maša Bandjur

NIJE MU PRVI PUT

Na pitanje da li Darko inače ima problem sa alkoholom, njegova majka odgovara:

– Ima odavno. Završio je ugostiteljsku školu i otkako se prvi put zaposlio, od tada je počeo i da pije. Ali se dešavalo da pije godinu dana, pa ne pije šest godina. I tako povremeno pije mesec dana, pa ne pije nekoliko meseci.

Foto:Maša Bandjur

Leči se u Palmotićevoj u Beogradu, gde smo živeli punih 15 godina, sve do pre godinu dana. Ovde smo se vratili, ovo je inače naša kuća u kojoj smo živeli dok mi se muž nije obesio. Darkova majka nam je takođe otkrila da ovo nije jedini eksces njenog sina:

– U Šimanovcima je 2003. godine, isto pod dejstvom alkohola, misleći da mu je pobegao poslednji autobus, uzeo od popa otključana kola sa ključevima unutra. Vozio je nekih stotinak metara i udario u transformator. Od tada ništa nije bilo.

NOVI DETALJI

Prva komšinica Mikija Đurčića otkrila nam je nove detalje slučaja.

– Nisam ja bila na licu mesta, ali sam posle čula od komšija da je hteo da zapali kuću ovaj Darko preko puta, Lekić. Kažu, poneo je kantu benzina ili balon, nemam pojma, i provalio je na vrata i unutra je polio i počeo šibicu da pali i onda su komšije preko puta videle i reagovale. Zvale policiju i Mirka. Mirko je bio na poslu. On ode u petak i vrati se u ponedeljak, čuva neke mašine u šumi. Darko je, po meni, neuračunljiv. Ne da je alkoholičar, nego koristi i drogu – tvrdi komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Foto:Maša Bandjur

Komšija Jović Branislav, koji živi u kući preko puta kuće Mikija Đuričića, prvi je video Darka L. kako pokušava da zapali imanje aktuelnog zadrugara.

– Kada sam ga video, rekao sam mu da se pomeri i da ide kući. Video sam da je polivao benzin i da je imao šibice kod sebe. Polivao je kod prozora i kod vrata. I tamo se zapalilo i pušilo se. Mirko tada nije bio u kući jer radi u šumi. Policiju je pozvao Mikijeve rođene sestre sin, onda je došla policija i odvela ga. Nemam pojma zašto je to i pokušao da uradi. Čuo sam da je problematičan, da pije alkohol, a priča se i da koristi neke supstance – zaključio je Đuričićev komšija.

Piše: Tanja Svilanović

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 11. OKTOBAR

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar