OGLASIO se Bred Pit posle optužbi da je DAVIO i tukao svoju decu: Evo šta je rekao na Anđelinine tvrdnje

Tužba je podneta u utorak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA

Bred Pit se oglasio  nakon što ga je njegova bivša supruga Anđelina Džoli optužila da je “davio i tukao njihovu decu tokom svađe koja je izbila u avionu”.

Pitov PR rekao je za CNN da su najnovije optužbe “potpuno neistinite i da Anđelina lažima želi okrenuti decu i javnost protiv oca.”

Podsetimo, tužba koju su u utorak podneli advokati slavne glumice u Los Anđelesu sadrži navode o svađi u avionu 14. septembra 2016. koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela do podnošenja zahteva za razvod.

Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Printscreen/Youtube

– Vikao je i psovao na njih. Kad je jedno od dece verbalno obranilo nju, Pit je nasrnuo na vlastito dete, a Džoli ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Anđelinu sa leđa, Pit se bacio unazad na sedište aviona povredivši je laktom -navodi se u dokumentima predanim sudu pa sedi:

– Deca su pojurila unutra i svi su hrabro pokušali da zaštite jedno drugo. Pre nego što je završio, Pitt je jedno dete davio, a drugo udario po licu. Neka su deca molila Pita da prestane. Svi su bili prestrašeni.

Osim toga, navodi se da je tokom “mnogo napetih sati” leta Pit “povremeno izlazio iz zadnjeg dela aviona kako bi vikao i psovao na njih” i “u jednom trenutku je Džoli polio pivom, a u drugom je polivao decu pivom i crnim vinom”. Pitovi advokati još se nisu oglasili o ovome.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar