Ovako izgleda Arkanova DRUGA ŽENA: Kad je čula da se zaljubio u Cecu, uradila je jednu stvar (FOTO)

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milan Maricic/ATAImages,EPA PHOTO / EPA FILES

Druga supruga Željka Ražnatovića Arkana bila je Natalija Martinović koja je donela jasnu odluku kada je saznala da je njen muž zaljubljen u drugu.

Naime, kada joj je Željko priznao da se zaljubio u Svetlanu Cecu Ražnatović, Natalija je pokupila njihovih četvoro dece i sa par kofera napustila njihovu kuću.

Arkan je tada ovakvu izjavu dao za novine:

– Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija i njena deca danas žive u Americi.

– U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela… Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – ispričao je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićeve firme.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar