Ovako izgleda Arkanova DRUGA ŽENA: Kad je čula da se zaljubio u Cecu, uradila je jednu stvar (FOTO)

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Druga supruga Željka Ražnatovića Arkana bila je Natalija Martinović koja je donela jasnu odluku kada je saznala da je njen muž zaljubljen u drugu.

Naime, kada joj je Željko priznao da se zaljubio u Svetlanu Cecu Ražnatović, Natalija je pokupila njihovih četvoro dece i sa par kofera napustila njihovu kuću.

Arkan je tada ovakvu izjavu dao za novine:

– Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija i njena deca danas žive u Americi.

– U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela… Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – ispričao je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićeve firme.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar