Vučića udaraju i spolja i IZNUTRA: Pritisci sve veći, tajkunski mediji ne mare za interese Srbije

Predsednik će uvek biti kamen spoticanja srbomrscima zbog slobodne politike koju vodi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE ANDREJ CUKIC, Foto: Printscreen, Ilustracija

Da je biti srpski vođa u ovim danima veoma teško i da svi oni koji su vladali u interesu srpskog naroda nose veliki krst, dokaz je i sam predsednik Aleksandar Vučić, čija leđa svakodnevno trpe neverovatne pritiske i spolja i iznutra.

Pritisci zbog neuvođenja sankcija Rusiji su sve veći, a potpisivanje protokola o saradnji u SAD u Njujorku, ministarstva Rusije i Srbije, izazvalo je burne reakcije među političarima EU i Amerike.

No, sada se tim pritiscima pridružuju i tajkunski mediji, kao da pritisci spolja nisu dovoljni.

Upravo najnovija naslovna strana nedeljnika “NIN” dokazuje da predsedniku Srbije nisu potrebni strani faktori da ga pritiskaju, već da su oni tu da otežaju svojoj zemlji koliko god su u mogućnosti.

Na naslovnoj strani pomenutog nedeljnika postavljena je fotografija Vučića sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, uz naslov: “Signali briselskog nezadovoljstva: Ortaci i njihovi taoci”.

Foto: Printscreen

Pored pojedinih domaćih srbomrzaca i tajkunskih medija, predsedniku Vučiću i našoj zemlji izgleda uopšte nisu potrebni pritisci koji dolaze spolja.

U gorepomenutom naslovu može se osetiti težnja da se predsednik Vučić pokaže kao neko ko se “uortačio” sa Rusijom zarad ličnih interesa, ali istina je samo jedna:

Vučić ne radi za zapadne ili ruske interese, već isključivo za srpske, kao i da će mudrom politikom i diplomatijom osigurati građanima sigurnu budućnost uprkos olujama na međunarodnoj sceni.

Podsetimo, Vučić je nedavno istakao da se ne bori ni za ruskog predsednika Vladimira Putina, ni za američkog predsednika Džozefa Bajdena, već za Srbiju, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

– Ja se ne borim ni za Putina ni za Bajdena, ni za koga, ja se borim za divne ljude u ovoj fabrici, za svakoga ovde, za žene i muškarce, za svoju zemlju. Gledam kako da u ovim teškim trenucima Srbija ne bude na njihovom udaru i gledam kako da razmišljam o danu posle – kazao je predsednik.

Nakon svega proizilazi jedno pitanje: kome trebaju strani neprijatelji kad i ovi domaći mrze Srbiju i njeno rukovodstvo?

U celom ovom neredu Vučić uspeva da održi red, mir i stabilnost. Srbija je u najtežem vremenu, ali zahvaljujući predsedniku, koji će uvek biti kamen spoticanja srbomrscima zbog slobodne politike koju vodi, Srbija korača u svoju svetlu budućnost bezbedno i hrabro.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar