Reakcija ženke HASKIJA na PROVALNIKA zapalila je mreže: Iznenadila se, pa u momentu prelomila (VIDEO)

Vlasnik kaže da je Suga jako druželjubiva, ali da je nije naučio da čuva kafić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/AMARINTV : อมรินทร์ทีวี

Suga, tri godine stara ženka sibirskog haskija, dospela je u brojne tajlandske medije zbog snimka koji je potvrdio da naprosto nije zainteresirana za ulogu čuvara. Naime, nakon što je pre neku noć ugledala razbojnika kako ulazi kroz prozor okrenula se i nastavila da drema.

Video je na Fejsbuk postavio Furiput Aovsinsiri, 31-godišnjak čiji je kafić u gradu Krabiju opljačkan negde oko 2:15 posle ponoći, nedugo nakon što je objekat napustio u društvu zaposlenih sa kojima je otišao na hranu i piće.

Jedan od njih vratio se u lokal tačno dok ga je razbojnik pljačkao, ali nije uspeo da ga spreči da pobegne.

Aovsinsiri je u međuvremenu predao snimak policiji, a nakon što je postao viralan zbog izostanka Sugine bilo kakve reakcije, vlasnika kafića posetili su i novinari.

On im je objasnio da je Suga izuzetno druželjubiva i razigrana, ali i pojasnio da je nije dresirao da bude čuvar jer je bolesna. Naime, ima velikih problema sa mokrenjem, a čak četvoro veterinara je zaključilo da nema načina da joj se pomogne.

Da je doista prijateljski raspoložena i tiha, uverili su se i novinari koji su došli na mesto zločina da je upoznaju je i predstave gledaocima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar