Nedeljni horoskop od 3. do 9. oktobra: Odličan period za finansije i ulaganja, u ljubavi turbulentno

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

OVAN

Posao

Merkur je direktan i sada sve informacije ili vesti koje su vezane za posao dolaze na vreme bez kašnjenja. Ovo je period u kome imate bolju komunikaciju sa kolegama i zato je protok informacija bolji i lakši.Potrebno je da povedete računa o iznenadnim troškovima.

Ljubav

Iako ste do nedavno imali prevelika očekivanja u partnerskim odnosima ovo je nedelja u kojoj prelazite na druge realnije probleme. Mogući problemi u emotivnim odnosima jer je partner u ljubomornoj fazi. Potrebno je vreme da ga ubedite u suprotno. Krajem nedelje 7.oktobra imate dovoljno snage da odlučite o svojim potrebama. Jasno izgovarate svoje želje.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

BIK

Posao

Možda ćete i doći do odgovora koji su vam potrebni jer će vam Merkur iz Device pomoći u tome ali ipak nećete biti potpuno zadovoljni. ovo je nedelja informaccija ali onih dobrih i bezvezno loših.Krajem nedelje rešenje potražite na nekom novom radnom mestu ili poziciji.

Ljubav

Odličan je period za igre skrivalice u ljubavi. Neptun potpuno očara zamagli i pobegne. tako se ove nedelje nadajte mnogim obmanama koje će vam zavrteti mozak.Krajem nedelje rešavate da sve iznesete na čistinu dana.

Zdravlje

Odlično je vaše zdravlje.

BLIZANCI

Posao

Ako ste bili u prošlosti i razmišljali o proteklih pet meseci ove nedelje stavljate tačku na taj deo istorije. Znate gde ste i kako ste do toga došli pa nema mnogo dileme kako da se snađete na tom poslu. Krajem nedelej shvatate da niste na novom poslu nego ste već na svojoj teritoriji.

Ljubav

Pred vama je bolji ljubavni period jer Merkur iz Device deluje racionalno na vaše ljubavne prilike i neprilike. Sve ste sto puta analizirali i otrpilike znate pored koga želite da budete. Obzirom da su vam se misli razbistrile krajem nedelje preduzimate akciju. Slobodni Blizanci uživaju u izlascima i zabavi.

Zdravlje

nemate tegobe na polju zdravlja.

RAK

Posao

Pred vama je značajna lekcija da saslušate druge. Imate dovoljno poverenja u jednu osobu i nije loše da potražite savet. Ne morate po svaku cenu biti u pravu. Krajem nedelje očekujte manje nerazumevanje na poslu.

Ljubav

Nemojte birati stranu jer je najbolje da imate takta i diplomatije u trenucima koji su vam važni. Imate problema u partnerskim odnosima ali to nije razlog da sečete situacije tupim nožem. Krajem nedelje očekujte pojačano nerazumevanje u ljubavi.

Zdravlje

Manji problem sa nesanicom.

LAV

Posao

Zatajili ste u komunikaciji sa saradnicima i ovo je nedelja u kojoj to možete popraviti. Odličan period da se angažujete oko posla i novca. Neke finasijske probleme ne možete rešiti za jedan dan. Zato postepeno krenite u saniranje dugova ili troškova. Krajem nedelje završavate dobar deo oko finasija i poslovnih projekata.

Ljubav

Osećate se nedovršenim u ljubavi emocijama i daljim planovima. Zato se oslanjate na prošlost. Prošle ljubavne situacije bivše ljubavi nikako ne izlaze iz vaše glave. Zato je ovo period u kome još jedno želite da okusite magiju prošlosti. Krajem nedelje imate dobre peilike da se sretnete sa jednim Strelcem.

Zdravlje

Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Posao

Nije problem u aktivnosti ni iscrpeljnosti već u poverenju. Na poslu ste pod lažnim uticajem dobrih namera. Ipak povedite računa o novcu i u trgovini. Moguće je da neko smišlja kako da vas prevari.Otvorite oba oka i regujte odmah.

Ljubav

Koliko ste podložni obmanama toliko je moguće da vas partner slaže. Zato je dobro da ne ulazite u ozbiljne teme i da ne verujete u prazna obećanja. Posvetite se sebi i svojim potrebama. 

Zdravlje

Promenljivo je vaše zdravlje.

VAGA

Posao

Dobro je da vas intuicija opominje da ne morate više da čekate na prilike i na posao koji želite. Zato je ovo nedelja u kojoj imate pravo da delujete brzo i odlučno. Pun Mesec u Ovnu 9.oktobra je vreme kulminacije i novog ciklusa na vašem poslovnom polju. Ako se bavite javnim poslom imate velike šanse da uspete i postavite neke nove standarde.

Ljubav

Ako ste čekali povoljan trenutak da nešto kažete ili da se dogovorite sa emotivnim partnerom taj tren je došao. Ovo je nedelja bolje komunikacije i iskrenih razgvora. Pokušajte jer se nikad ne zna koliko jedan razgovor može doneti poboljšanja. Krajem nedelje pun Mesec u Ovnu podjednako boji nove ljubavne prilike i poboljšanja.

Zdravlje

Imate dobro i stabilno zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao

Svaka čast na upornosti koju će Pluton iz Jarca pojačati na maksimum. Imate dobre prilike da se saberete i krenete silovito u novo stare aktivnosti ali sa novim principima. Ovo je nedelja u kojoj vraćate poverenje u sebe i svoje mogućnosti. Krajem nedelje prepreke na poslu neće bitno uticati na vaš poslovni svet.

Ljubav

Ako se niste dovoljno transformisali ovo je nedelja koja obeležava mali kraj u premišljanima i češljanju prošlosti. Pripremite se za povoljnu rutinu u ljubavnim odnosima. Krajem nedelej još uvek imate odjeke prošlosti i ulazite u kratak sukob sa voljenom osobom.

Zdravlje

Odlično je vaše zdravlje.

STRELAC

Posao

Tokom ovog period vaše energije se poklapaju sa svim ljudima oko vas.Zato je ovo nedelja intezivnog posla i prilika koje nećete propuštati. Uspeh na poslu donosi i dobre nagrade a vi vidite gde ćete utrošiti taj novac. Krajem nedelje prelazite u novu fazu poslovnih projekata.

Ljubav

Imate strpljenje za sve ostale sem za emotivnog partnera. Pokušajte da obrnete tu ljubavnu situaciju. Ove nedelje imate dovoljno motiva da zamaglite sopstveno ponašanje. Zato dolazi do nerazumevanja u ljubavnom odnosu.

Zdravlje

Povremene glavobolje.

JARAC

Posao

Završite nezavršeno jer su pred vama nove poslovne aktivnosti. Ovo je nedelja vaših dobrih poslova i nekih zaostalih naplata. Iskoristite dobru energiju uspešnosti. Zato je ovo dobar period da jačate samopouzdanje i odgovornost što vi najviše i cenite. Krajem nedelje mnogo je lakše da uspete na većini poslova.

Ljubav

Na ljubavnom polju imate iskrivljenu sliku i predstavu o partnerskim odnosima. Zato je ovo dobra nedelja da razgovarate o tim temama sa voljenom osobom. Venera iz Vage će vam pomoći da razgovori proteknu u mirnoj i diplomatskoj atmosferi.

Zdravlje

Obratite pažnju na kičmu.

VODOLIJA

Posao

Poslovni nedeljni horoskop za vas donosi veoma dobru i aktivnu nedelju. Vaši poslovi se množe i nećete imati ni malo predaha. Iapk to je ono što vas ispunjava pa ćete pamtiti ovu nedelju po dobrim nagradama. Situacija se poboljšava do kraja nedelje i vi ste na maksimumu svojih pozitivnih prilika.

Ljubav

Konačno je došao trenutak da se oprostite od prošlosti Ako ste u vezi ili u braku očekujte iznenađenje od voljene osobe. Slobodne Vodolije ili one koje se tako osećaju i dalje se bave bivšim ljubavima ali krajem nedelje uspešno stavljaju tačku na taj deo prošlosti. 

Zdravlje

Polje zdravlja nije ugroženo.

RIBE

Posao

Vi ste već od početka nedelje u intezivnoj potražnji za rešenjem finansjiskih problema. Potrebna vam je podrška prijatelja da bi prevazišli trenutne izazove.Nećete imati vremna za druge aktivnosti sem brige oko stabilizacije na poslu i u domu. Smanjite nervozu krajem nedelje.

Ljubav

Potrebno je da vodite računa o tajnama koje partner ne treba da sazna. Ne srljajte u promenu jer niste rešili osnovne dogovore. Imate dobre prilike da diplomatski razgovarate o svim planovima i dogovorima. 

Zdravlje

Zdravlje je solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar