Legendarni fudbaler uhvaćen u preljubi: Oženio lepoticu, pa molio medicinsku sestru za intimne odnose!

Skandal potresa Englesku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/PETER POWELL

Džermejn Defo se našao u centru skandala.

Poznati britanski tabloid “San” otkriva da je bivši reprezentativac Engleske par dana nakon venčanja sa Donom Tirni molio jednu atraktivnu medicinsku sestru za intimne odnose.

Defo je navodno pokušao da je namami u svoj skupoceni “Rendž Rover.”

Zanimljivo je kako se nekadašnji fudbaler venčao sa Donom Tirni u junu. Ceremoniji su prisustvovale brojne zvezde engleskog fudbala, a Džermejn se hvalio kako je ona njegova budućnost i kako samo sa njom želi da provede ostatak života.

Međutim, samo par dana nakon venčanja pokušao je preko Instagrama da dogovori sastanak sa 40-godišnjom medicinskom sestrom.

– Upoznala sam Džermejna pre mnogo godina u baru, ali ništa se nije dogodilo. Ostali smo u kontaktu, ali nismo razgovarali godinama – otkrila je ona.

Počeli su da se dopisuju nakon svadbe.

– Počeo je da mi šalje poruke na Instagramu u julu. Očajnički je želeo da se vidimo, mnogo smo flertovali. Ali na kraju, nije baš bio šarmantan – očito mu je samo jedna stvar bila na umu – istakla je medicinska sestra.

Devojka je dodala kako nije želela da ima ništa sa njim jer je oženjen.

– Kada sam shvatila da je oženjen, nisam želela da to ide dalje. Ne bi bilo fer prema njegovoj ženi. Ko to radi tako brzo nakon što se zakleo da će provesti ostatak života sa nekim? Verovatno se osećao moćno, jer je slavan i bogat – zaključila je.

Kao što je i očekivano, Defo je negirao sve što je tabloid “San” objavio.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar