Osudili ga zbog silovanja, a ona ga nije ostavila: Robijao zbog gnusnog zločina, a sada je u Čempionšipu!

Bizarna priča poznatog fudbalera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/Henning Bagger

Većina ljudi verovatno nikada nije čula za Čeda Evansa, igrača kome se život totalno promenio sada već davne 2012. godine.

Naime, sadašnji fudbaler Prestona, a tada Šefilda, osuđen je za silovanje i dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine.

Tako je odlučio sud u Velsu koji je tada najboljeg strelca treće engleske lige poslao pet godina u zatvor, dok je drugi optuženi fudbaler Port Vejla Klejton Mekdonald oslobođen optužbi.

Evans i Mekdonald su na suđenju odbili navode da su izvršili silovanje devojke koja je u iskazu rekla da se ne seća tačno šta se dogodilo te večeri, ali je sud ipak osudio Evansa, dok je Mekdonald oslobođen optužbi.

Te sezone Evans je igrao najbolju sezonu u karijeri, pošto je na 36 utakmica u dresu Šefilda postigao je 29 golova, a onda je morao iza rešetaka.

Englez je, međutim, u zatvoru bio samo do novembra 2014. godine jer je dokazano da zapravo nije kriv za delo za koje je optužen i prvostepeno osuđen.

Fudbaler je priznao da je bilo intimnih odnosa sa djevojkom koja ga je tužila, ali uz pristanak njih oboje, odnosno da silovanja nije bilo.

Za sve to vrijeme Čed Evans je ponekad bio u društvu svoje partnerice Nataše Mesi, koja ga nije napuštala ni nakon što je napadač optužen i osuđen za silovanje 19-godišnjakinje.

Slučaj je zatvoren u oktobru 2016. godine kada je Čed Evans proglašen nevinim i mogao je nastaviti svoju karijeru profesionalnog fudbalera u nižim engleskim ligama.

Gotovo šest godina nakon tog trenutka venčali su se Čed Evans i Nataša Mesi, piše “The Sun”.

– Nataša je bila uz Čeda u najtežim trenucima, a dan njihovog venčanja pokazao je da su prošlost ostavili iza sebe. Oboje su bili samo osmeh u trenutku kad su rekli ‘da’ na građanskom venčanju – ispričao je bliski rođak njih dvoje za navedeni izvor.

BONUS VIDEO:

“Morali smo ranije da postignemo gol”: Milojević zadovoljan, ali ima šta da zameriIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar