Otac nasilnika se PONOSI sinom? Srpska tiktokerka objavila ŠOK snimak okršaja sa njegovim ocem (VIDEO)

Na pomenutom videu se čuje kako otac 23-godišnjeg mladića govori kako je ponosan na svog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, je putem Instagrama podelila sa javnošću da je njena sestra pretrpela fizičko nasilje od muža, koji je navodno naneo povrede i njihovoj bebi.

Kako tvrdi, njenu sestru je suprug stiskao za vrat, udarao glavom o pločice, a potom i odveo u Hitnu kako bi joj bila ukazana pomoć. Uznemirujuće fotografije na kojima se vide modrice i podlivi, Una je podelila na Instagramu kao dokaz svega što se desilo protekle noći.

S. H. je podnela prijavu u policiji protiv svog supruga, a njena sestra Una je na Instagramu objavila snimak koji je nastao iste noći, posle fizičkog okršaja. Na pomenutom videu se čuje kako otac 23-godišnjeg mladića govori kako je ponosan na svog sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio je moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda – napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od dva meseca.

D. H. su izrečene mere zabrana prilaska i komuniciranja 48 sati, nakon čega tužilac odlučuje o produžetku mera. Inače, D. H. nema kriminalni dosije niti ima istoriju nasilja u porodici. O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar