Vučić GOSPODSKI uništio neznalice sa tajkunske TV: Ja se BORIM za ove ljude i razmišljam o danu posle

Jasan odgovor predsednika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novinarka tajkunske televizije “Newsmax Adria” pokušala je danas da isprovocira predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je usledio predsednikov gospodski odgovor.

Naime, ona je predsednika pitala o pritiscima koje Srbija trpi zbog neuvođenja sankcija Rusiji, kao i od koga ti pritisci dolaze, u maniru neznalica, budući da je svakome ko iole poznaje političku scenu jasno kroz šta prolazi naša zemlja.

– Gledam u vašim medijima pritisak na naše rukovodstvo. Ne gledam šta stranci govore, gledam šta vi govorite u vašim medijima. Ne moram ni da gledam nacionalne frekvencije, dovoljno je da gledam vaše medije šta govorite. Ja se ne borim ni za Putina ni za Bajdena, ni za koga, ja se borim za divne ljude u ovoj fabrici, za svakoga ovde, za žene i muškarce, za svoju zemlju. Gledam kako da u ovim teškim trenucima Srbija ne bude na njihovom udaru i gledam kako da razmišljam o danu posle – rekao je predsednik smireno i dodao:

– Neko mora da razmišlja šta ćemo sutra kad budemo imali mir, jesmo li uspešno odbranili naše interese ili nismo. Postoje brojni pritisci, očekujem da ću moći više o tome da govorim građanima Srbije nakon svih tih razgovora. Shvatio sam da ti mediji su samo politički instrument, tako da kad budu sledeći put govorili o nezavisnosti medija, samo ću ih podsetiti o onih iz Brisela, to govori da oni imaju sve manje strpljenja, kod nas sve grupe za pritisak biće angažovane i za jednu i za drugu stranu, kako ko koga plaća. Ali za nas koji nismo plaćeni, gledamo šta su naši interesi i o tome ću posle da govorim. Znam dokle mogu da idem da ne naškodim našoj zemlji, a znam i dokle neću da idem – kazao je Vučić.

Predsednik je takođe rekao da je pritiske najavio još pre četiri meseca, ali da mu je dovoljno da pogleda pisanja tajkunskih medija da bi mu bilo jasno šta se sprema zvaničnom Beogradu.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar