“Za neprijavljene prihode se ide u ZATVOR”: Mitrović otkrio koliko Baka Prase ZARAĐUJE od YouTuba (FOTO)

Dobro je poznato da Jutjuber nije prijavio sve svoje prihode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube, E-Stock/ Časlav Vukojičić/Ilustracija

Medijski rat između vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, ne smiruje se već skoro mesec dana. Danas je Mitrović podelio snimak na kom je objašnjeno kako i koliko Bogdan, poznatiji kao Baka Prase, zarađuje od YouTube-a, a za neprijavljene prihode koje on svakako ima, predviđena je zatvorska kazna do godinu dana.

– YouTube plaća otprilike 3 dolara na svakih 1.000 pregleda, a on ima preko jednu milijardu pregleda, što u prevodu znači da je zaradio preko tri miliona dolara – navodi se na snimku.

Dobro je poznato da jutjuber nije prijavio sve svoje prihode, a za takav postupak predviđa se kazna zatvora do godinu dana.

Podsetimo, vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i jutjuber Baka Prase dogovorili su poligrafski test kako bi pokazali javnosti ko govori istinu.

– Baka Prase je prihvatio, moj predlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak – napisao je Mitrović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar