Radio je “one stvari” pred njom: Poznata starleta PRIJAVILA stanodavca, a OVO su detalji

61-godišnji stanodavac tvrdi da su bili u vezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ava Karabatić, Foto: Printscreen/Youtube

Starleta Ava Karabatić i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu.

Naime, nakon što joj je Instagram hakovan, Ava je počela da preteruje sa sa alkoholom, a preživela je pravu dramu sa stanodavcem kojeg su, njen otac i ona, nakon navodnog seksualnog uznemiravanja prijavili policiji, ali kažu da to sve ide sporo.

– Ova osoba je napravila nešto neprimereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posledice se vide na mome ocu, koji je izgubio 17 kilograma za mesec dana – rekla je Ava i objasnila šta se tačno dogodilo.

– Radio je ono… kao kad muzeš kozu, ispred mene. Ne želim biti nekulturna. Ali kako sam bila na Farmi, morali smo naučiti sve oko krava i koza i to. Uglavnom, samozadovoljavao se ispred mene. Najgore je što je on pratio celi moj rad kroz medije i hvalio me – objasnila je za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: Printscreen/Youtube

61-godišnjak tvrdi da su u bili u vezi.

Naime, iako im je taj isti stanodavac dao 15 dana da se isele iz stana, on se nakon tog roka nije više pojavio niti ih tražio pa su ostali u stanu i prestali su plaćati zakup. U celoj toj nesrećnoj situaciji Ava je upoznala prijatelja koji joj je pomogao.

– Meni je velika podrška u svemu tome bio moj prijatelj Jerko Andreis iz Vele Luke. Ali mi smo stvarno prijatelji, ništa više. Na njega se mogu osloniti za bilo šta, a upoznali smo se slučajno kad sam došla u Velu Luku 2020 – otkrila je Ava.

Dok Ava tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji, 61-godišnji Jerko uporno govori da su ipak bili u vezi. Prijateljstvo ili nešto više, Ava mu je i dalje zahvalna na pomoći.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar