Nije sve tako crno: Ovo bi mogle da budu KOLOSALNE VESTI za Novaka Đokovića!

Ove godine, grend slem titulu, onu na Vimbldonu, osvojio je još samo Srbin, što bi moglo da mu pomogne oko Završnog turnira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Da li će Novak Đoković učestvovati na Završnom turniru ove sezone?

Učešće u Torinu za sada su obezbedili samo Španci Rafael Nadal, šampion Australijan opena i Rolan Garosa, odnosno Karlos Alkaras, pobednik US opena i najmlađi lider ATP liste u istoriji.

Ove godine, grend slem titulu, onu na Vimbldonu, osvojio je još samo Novak Đoković.

Ipak, zabrana da učestvuje u Australiji i Americi, a onda i nemogućnost da brani 2.000 bodova na terenima Ol-Ingland kluba, doveli su do toga da srpski as u trci za Torino zauzima tek 15. mesto.

Da su mu dodali poene, koji mu pripadaju, Novak Đoković bi bio u samom vrhu i ne bi uopšte strepeo, međutim, ovako sada stoje stvari. Postoji jedno pravilo koje bi moglo da pomogne Srbinu.

Svaki osvajač nekog grend slema dobija “vajld kard” za Završni turnir, ali ako bude u Top 20 na ATP listi.

Novak bi trebalo, ako se ne bi desilo nešto novo i nepredviđeno, da komotno ostane u najboljih 20 na planeti, tako da treba očekivati da vidimo srpskog asa u Italiji nešto kasnije ove godine.

Ono što ne znamo je koliko još turnira do kraja godine čeka Novaka, ali ni njegove rivale, međutim, ostaje nam da budemo optimisti i da sačekamo da vidimo gde će sve srpski as da učestvuje.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar