HOROR otkriće: Dok mu se sudilo za zlostavljanje, učitelj jahanja SILOVAO druge devojčice, sve se saznalo

Neke od njegovih žrtava imale su 17, 15 i 13 godina, dok su dve žrtve bile punoletne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur

Posle hapšenja Miloša Đ. (68), kaskadera i učitelja jahanja, osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje sedam devojaka i devojčica, isplivale su njegove jezive tajne, a skandalozno je to što je on u vreme izvršenja ovih gnusnih krivičnih dela, bio zvanično optužen za nedozvoljene polne radnje nad dvema devojčicama!

Perverznog kaskadeta su 2011. godine za seksualno uznemiravanje prijavile dve učenice, zbog čega je u pritvoru proveo svega mesec dana, a nakon sudskog procesa, koji je trajao pet godina, Osnovni sud u Mladenovcu ga je proglasio nevinim zbog nedostatka dokaza?!

Pet godina suđenja

– Slučaj protiv M. Đ. za krivično delo nedozvoljene polne radnje, kako je navedeno u zapisniku, dogodio se 8. januara 2011, a oslobađajuća presuda je donesena 5. decembra 2016. godine. U obrazloženju presude navedeno je da nema dovoljno dokaza da je krivično delo počinjeno nad tada maloletnom devojčicom (ime i prezime poznato redakciji) – rekli su za Kurir iz Osnovnog suda u Mladenovcu.

Uznemirijuće je saznanje, kaže izvor, da je Miloš Đ. u vreme sudskog postupka, odnosno dok je pred sudom dokazivao svoju nevinost, u konjičkom klubu u Lipovičkoj šumi, napastvovao druge učenice, od kojih je njih pet bilo maloletno.

– Miloš Đ. se novom krivičnom prijavom tereti da je kao odgovorno lice jednog konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine izvršio krivična dela silovanje, pokušaj silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam svojih učenica – saopštio je MUP. Miloš Đ. juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i branio se ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor kako u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio delo, kako ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Sumnja se da je Miloš Đ. sva krivična dela počinio u prostorijama konjičkog kluba. Neke od njegovih žrtava imale su 17, 15 i 13 godina, dok su dve žrtve bile punoletne.

– Osumnjičenog M. Đ. oštećene su prijavile policiji i tužilaštvu iskazujući time puno poverenje u institucije. Sve oštećene će u postupku dobiti status posebno osetljivih svedoka i svoje iskaze će davati u zakonom propisanom okruženju i pod propisanim uslovima – navelo je tužilaštvo u saopštenju.

Dodirivao je i hvatao

Majka jedne od devojčica, koja je imala hrabrosti i još 2011. prijavila Miloša Đ. kaže “da je predator na kraju sudskog procesa oslobođen, a njena ćerka, koja je u to vreme imala samo 14 godina, proglašena lažovom”.

– Pravda je spora, ali dostižna. Niko nije verovao mojoj ćerki kroz koji pakao je prošla. Njena izjava nadležnim organima tada je bila iskucana na tri strane, a on je ipak oslobođen zbog nedostatka dokaza. Nadam se da će se sada napokon otkriti istina i da moja ćerka nije lagala! – priča ova majka.

Ona kaže i da sada ponovo preživljava strahotu od pre 11 godina.

– Dete mi je doživelo pipkanje i hvatanje. Obožavala je jahanje i upisali smo je u školu kod dotičnog. Saznala sam da je učitelj dodirivao moje dete i koje gadosti joj je govorio. Dodirivao je između nogu, hvatao za zadnjicu i grudi. Vodio je i u krevet koji je bio iza štale – ispričala je sagovornica i dodala da je suđenje bilo mučno:

– Na jednom ročištu mojoj ćerki se obratio: “Ajde mala nemoj da lažeš”. Idiot je oslobođen, a i da je osuđen dobio bi 16 meseci zatvora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar