Vučić “matirao” Kovačevića: Pričate o izdajnicima? U vaše vreme je Kosovo proglasilo nezavisnost

Nije u moje vreme Kosovo proglasilo nezavisnost, nego u vreme vaše stranke, rekao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Narodni poslanik Siniša Kovačević sramno je izvređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Narodnoj skupštini. Kovačević je rekao predsedniku da je “intelektualno zaostao” a na ovu sramnu uvredu, nedostojnu ne samo doma Narodne skupštine već i za bilo koje vreme, spočitao mu je da je izdajnik.

Predsednik Vučić sačekao je po pravilniku da govornik, iako prostak kao Kovačević, završi govor i odgovori mu. Vučić ga je podsetio da od nejga mogu samo uvrede da se čuju i da su ga kao takvog čoveka čak iz sopstvene stranke izbacili.

– Nemam ja ništa protiv gospodine Kovačeviću kada jedan divan deo vašeg izlaganja bude onaj kao 2013. godine. Mi smo to pronašli i divili smo se tom vašem izlaganju. Dva dana govorite da mi vas nazivamo izdajnicima. Nazivali ste me kugom, kasapinom i lažljivcem, to je taj Vaš pristojan rečnik za političkog protivnika, 5 stranaka ste promenili, iz Vaše sopstvene stranke su Vas izbacili. Nije u moje vreme Kosovo proglasilo nezavisnost, nego u vreme vaše stranke – rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar